COLDPLAY SOLD OUT

COLDPLAY SAAPUU ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMEEN!

Julkaistu 20.7.2023

Jo kaksi kesää ennätyksiä rikkoneella stadionkiertueellaan keikkaillut Coldplay on julkistanut kesän 2024 Euroopan stadionkonserttien päivämääriä ja paikkoja. Suomalaisittain listaus on ilahduttava, sillä ensi kesän kiertueen myötä bändi saadaan ensimmäistä kertaa Suomeen. Maailman suosituimpiin lukeutuva yhtye konsertoi peräti neljällä keikalla Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 27., sunnuntaina 28., tiistaina 30. ja keskiviikkona 31. heinäkuuta 2024. Konsertit ovat loppuunmyytyjä.

Kesän 2023 menestyksekkään Euroopan stadionkiertueensa neljänteen Amsterdamin keikkaan eilen huipentanut Coldplay on tänään julkistanut jatkavansa ennätyksiä rikkonutta Music Of The Spheres -maailmankiertuettaan eurooppalaisilla stadioneilla kesällä 2024. Kyseessä on jo kolmas perättäinen kesä, kun Coldplay kiertää Euroopan stadioneita Music Of The Spheres-kiertueensa merkeissä.
Lippujen yleismyynti alkoi perjantaina 28. heinäkuuta klo 10 paikallista aikaa, Suomen osalta Lippu.fi:ssä. Konsertit myytiin loppuun nopeasti.

Coldplay aloitti Music Of The Spheres-maailmankiertueensa maaliskuussa 2022 ja on sen jälkeen myynyt yli 7,5 miljoona lippua, mikä on enemmän kuin mikään muu kiertue viimeisen kahden vuoden aikana. Music Of The Spheres -kiertue on saanut myös ylistäviä arvioita sekä faneilta että kriitikoilta, ja se on kerännyt tunnustuksia kuten vuoden 2022 American Music Awardsien Favourite Touring Artsit ja vuoden 2023 iHeartRadio Awardsien Tour of The Year.

Massachusetts Institute of Technologyn viime kuussa julkaistu raportti paljastaa, että Coldplayn nykyinen kiertue on tähän mennessä tuottanut 47 % vähemmän CO2e-päästöjä kuin heidän edellinen stadionkiertueensa vuosilta 2016/17 ja että tähän mennessä on istutettu jo 5 miljoonaa puuta ympäri maailmaa (yksi kutakin tähän asti konsertissa vieraillutta kävijää kohden).

HEINÄKUU 2024
27: Helsinki - Olympiastadion - Loppuunmyyty / Sold out
28: Helsinki - Olympiastadion - Loppuunmyyty / Sold out
30: Helsinki - Olympiastadion - Loppuunmyyty / Sold out
31: Helsinki - Olympiastadion - Loppuunmyyty / Sold out

Coldplay on myös vahvistanut julkaisevansa rajoitetun määrän Infinity-lippuja esityksiin myöhemmin. Infinity Tickets julkaistaan jokaiseen Coldplay-esitykseen, jotta Music Of The Spheres -maailmankiertue olisi fanien saatavilla edulliseen hintaan. Infinity-liput maksavat 20 euroa kappale ja ne on rajoitettu enintään kahteen lippuun ostajaa kohti. Infinity-liput on ostettava pareittain, paikat sijaitsevat vierekkäin.

Music Of The Spheres  -maailmankiertueen virallinen logistiikkakumppani on DHL, joka tukee bändiä sen tehtävässään leikata kiertueen suoria päästöjä 50%.

LIPUT:
Myyntiin perjantaina 28.7. klo 10 Lippu.fi:ssä.
Palvelumaksuineen alkaen 56,50 €. Konsertit ovat loppuunmyytyjä.

www.coldplay.com

www.livenation.fi