Ed Sheeran

ED SHEERAN HELSINGIN OLYMPIASTADIONILLE ENSI KESÄNÄ 

Julkaistu 17.9.2021

Rakastettu popin supertähti Ed Sheeran käynnistää keväällä Eurooppaa halkovan ”+ - = ÷ x Tour” -kiertueensa (lausutaan Mathematics), jonka saattelemana brittiartisti konsertoi Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 20. elokuuta. 

Ed Sheeranin edellinen ”Divide”-maailmankiertue (2017–2019) rikkoi kaikki mahdolliset ennätykset kaikkien aikojen eniten yleisöä sekä suurimman lippukassan keränneenä kiertueena maailmassa. Myös Suomen konsertit Malmin lentokentällä heinäkuussa 2019 keräsivät ennätyksellisen 108 000 hengen yleisön ollen maamme historian suurin yksittäinen konserttitapahtuma. Ed Sheeran on ensimmäinen uudistetulle Olympiastadionille toistaiseksi julkaistu ulkomainen esiintyjä.  

Kiertueella kuullaan lokakuussa ilmestyvän ”=” (lausutaan Equals)-albumin kappaleita ensimmäistä kertaa livenä ja koetaan Ed Sheeranintäysin uusi konserttituotanto keskelle yleisöä sijoittuvalta ainutlaatuiselta 360-lavalta.

Suurkonsertin lipunmyynti käynnistyy lauantaina 25. syyskuuta klo 13 Lippupisteessä, joka on tapahtuman ainoa virallinen lipunmyyntikanava. Liput ovat nimettyjä ja asiakkaiden tulee luoda tili ennakkoon osoitteessa lippu.fi lippujen ostamista varten.

Ed Sheeran on kerännyt moninkertaista platinaa suoratoistostriimeilläja fyysisellä albumimyynnillä sekä valloittanut radioaallot lukemattomilla hiteillään kuten ”Perfect” ja ”Shape of You”, joka on myös Spotifyn kaikkien aikojen soitetuin kappale. 29. lokakuuta ilmestyvältä ”=”-pitkäsoitolta lohkotut singlet ”Bad Habits” ja ”Shivers” jatkavat artistin menestystarinaa. Viime viikolla EdSheeranista tuli ensimmäinen brittiläinen sooloartisti, joka on ollut Brittien virallisen singlelistan ykköspaikalla 52 viikon ajan uransa aikana; tähän mennessä samaan ovat pystyneet vain Elvis Presley ja The Beatles.  

 

ED SHEERAN (UK)

+ - = ÷ x Tour

La 20.8.2022, Helsinki Olympiastadion

 

LIPUT 

Myyntiin Lippupisteessä la 25.9. klo 13 

89,50 EUR / 99,50 EUR / 109,50 EUR / 119,50 EUR 

Lippuostoksen hintaan lisätään tilausmaksu 2,50€ / tilaus 

Lippu.fi/edsheeran 

Ostorajoitus 6 kpl

 

Kaikki liput myydään digitaalisesti Lippu.fi:n verkkokaupan kautta (poikkeuksena avustajaa tarvitsevat henkilöt, pyörätuolipaikat kuitenkin verkkokaupan kautta). Lippujen osto on mahdollista ainoastaan viralliseen lipunmyyntikanavaan luodun tilin kautta, joten asiakkaan tulee rekisteröityä ennakkoon.

Kaikki saman tilauksen liput nimetään ostajan mukaan, ryhmän on saavuttava yhtä aikaa tapahtumaan.

Pääostajalta tarkistetaan porteilla LIPPU.Pass-digitaalilippu, sähköpostin tilausvahvistus ja henkilöllisyystodistus (ajokortti, passi, virallinen henkilökortti).

Kaikki liput toimitetaan digitaalisina LIPPU.Pass-lippuina Lippu.fi-mobiilisovellukseen vasta hyvin lähellä tapahtumaa. 

Lippujen jälleenmyynti vain fanilta fanille ja alkuperäiseen ostohintaan Lippu.fi:n fanSALEn kautta. Lippujen fanSALE-jälleenmyynti avataan lokakuun aikana.

Lue lisää lippukäytännöistä: lippu.fi/edsheeran 

 

Konsertin aikataulu ja mahdolliset muut esiintyjät julkaistaan myöhemmin.

Suositusikäraja 16v. Tätä nuorempien suositellaan saapuvan konserttiin vain aikuisen huoltajan kanssa. 5-vuotiaille ja tätä nuoremmille konserttia ei suositella ollenkaan. Tapahtuma-alueelle ei voi tuoda rattaita tai vaunuja.

www.edsheeran.com

www.facebook.com/EdSheeranMusic
www.instagram.com/teddysphotos

www.lippu.fi

www.stadion.fi

www.fullsteam.fi 

 

Lisätiedot:

FULLSTEAM

- Rauha Kyyrö (050-5468187, [email protected])

Haastattelupyynnöt:

WARNER MUSIC FINLAND 

- Leo Tynkkynen (050-4048691, [email protected])