ERIKA VIKMAN ESIINTYY ANTTI TUISKUN BAILANTAI KONSERTTIEN LÄMMITTELIJÄNÄ

Julkaistu 21.10.2021

Antti Tuiskulta ja Erika Vikmanilta yhteiskappale – Huonoja ideoita on loppuvuoden isoin bilebiisi!

Keväällä yhteisen UMK-finaaliesityksen myötä toisiinsa tutustuneet poptähdet Antti Tuisku ja Erika Vikman julkaisevat loppuvuoden kuumimman dueton perjantaina 22. lokakuuta!

 

Huonoja ideoita -kappale sai alkunsa, kun kaksikko halusi huvikseen kokeilla mitä syntyisi yhteisessä biisintekosessiossa Janne Rintalan ja Jurekin kanssa. Sessioon lähdettiin paineetta - ja kenties juuri siksi Huonoja ideoita -kappaleen aihio oli valmis kuudessa tunnissa.

Meillä synkkaa Erikan kanssa törkeän hyvin ja on vaikea uskoa että olemme tunteneet vasta vajaan vuoden. Meillä on tosi samanlainen state of mind omassa tekemisessämme: myös Erikalla on vahva tahtotila, korkea työmoraali ja hän tietää mitä tekee. Yhteinen biisi on luonteva jatkumo tutustumiselle. Oli helppoa luoda yhdessä jotain uutta ja erilaista, Antti Tuisku sanoo.

Antti ja Erika haluaisivat kappaleensa olevan “jokaikisen karaokebaarin suosituin laulu”. Artistit tahtovat olla ilon lähettiläitä ja toivovat biisin saavan ihmiset bailaamaan estotta, sillä “välillä on hyvä elää ja kuunnella huonojakin ideoita”.

Olemme Antin kanssa sielunsisaruksia, joita yhdistävät villiys, pilke silmäkulmassa ja rajojen rikkominen. On myös suuri kunnia päästä tekemään töitä lapsuuteni idolin kanssa, Erika Vikman jatkaa.

Yhteiskappale saattelee Erikan uransa toistaiseksi suurimmalle estradille, sillä hänet nähdään Helsingin Olympiastadionilla Antti Tuiskun Bailantai-konserttien lämmittelijänä syyskuussa 2022! Osta liput konserttiin täältä!


Antti Tuisku
Instagram
Facebook
Spotify
Tiktok
www.warnermusic.fi/anttituisku


Erika Vikman
Instagram
Facebook
Spotify
Tiktok
www.warnermusic.fi/erikavikman
 

Lisätiedot / Antti Tuisku:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa 
[email protected]
 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt / Erika Vikman: 
Warner Music Finland, Iira Leinonen 
[email protected]