Olympiastadion ilmakuva

HAEMME MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ OLYMPIASTADIONILLE

Julkaistu 27.4.2023

Haluatko työskennellä legendaarisella Olympiastadionilla? Etsimme B2B-myynnin ammattilaista myyntipäälliköksi vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Myyntipäällikkönä olet yksi avainpelaajista stadionin vetovoiman kasvussa kokouspalveluiden ja tilaisuuksien toteutuspaikkana. Lisäksi pääset jättämään kädenjälkesi myynnin kehitystyöhön. Mikäli sinulla on jo kokemusta vastaavalta alalta myynnistä, ja etsit sitä ainutlaatuisinta työympäristö, lue lisää ja hae tehtävään mahdollisimman pian!

Olympiastadion on suurtapahtumien ohella avoinna päivittäin kaupunkilaisille, vierailijoille, kokousasiakkaille ja liikkujille. Etsimme nyt Stadion-säätiölle yritys- ja kokousmyynnin ammattilaista vahvistamaan stadionin B2B-myyntiä ja vetovoimaa kokouspalveluiden ja tilaisuuksien toteutuspaikkana. Olympiastadionilla vierailee vuosittain kymmeniä tuhansia kokousasiakkaita ja stadion on vierailijoiden kesken erittäin pidetty kohtaamispaikka.

Työtehtäväsi pääpaino on kokouspalveluiden ja tilaisuuksien B2B-myynnissä ja vastaat suurtapahtumakauden ulkopuolella tapahtuvasta myynnistä sekä kehitystyöstä. Työ sisältää asiakastyötä sekä tilaisuuksien koordinointia ja yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Esittelet esimerkiksi Olympiastadionin tiloja potentiaalisille asiakkaille ja kehität asiakas- ja käyttökokemusta yhdessä tiimin kanssa. Lisäksi tehtävässäsi pääset yleisesti vaikuttamaan B2B-myynnin kehittämiseen. Tehtävä edellyttää ajoittaista ilta- ja viikonlopputyöskentelyä.

Tarjoamme

  • Ainutlaatuisen työympäristön. Olympiastadion on yksi Suomen ja Helsingin tunnetuimmista maamerkeistä.
  • Tiiviin ja osaavan työyhteisön
  • Monipuoliset työsuhde-edut

Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work. Lisätietoa toimenkuvasta ja hakuprosessista löydät tästä. Academic Work vastaa kaikkiin positioon liittyviin tiedusteluihin. 

Viimeinen hakupäivä on 14.5. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja etenemme prosessissa soveltuvien henkilöiden kanssa mahdollisimman pian.

 

Olympiastadion - fiiliksen takia!

Stadion-säätiö vastaa Helsingin Olympiastadionin rakennuksen ja toiminnan kehittämisestä. Olympiastadion on Suomen suurin tapahtuma-areena, jolla on kaikkien tuntema ainutlaatuinen historia. Olympiastadion on tapahtumien ohella avoinna päivittäin kaupunkilaisille, vierailijoille, kokousasiakkaille ja liikkujille.