Haloo2022

HALOO HELSINKI! JA APULANTA -YHTYEIDEN OLYMPIASTADION KEIKAT SIIRTYVÄT VUOTEEN 2022 

Julkaistu 17.6.2021

Apulanta ja Haloo Helsinki! -yhtyeiden Olympiastadionin keikkoja ei järjestetä elokuussa 2021. Yhtyeiden Olympiastadionin keikat siirtyvät kesään 2022. 

Yhtyeiden oli tarkoitus esiintyä peräkkäisinä viikonloppuina elokuussa 2021 Olympiastadionilla, mutta pandemiatilanne on hankaloittanut keikkojen järjestelyjä merkittävästi ja tässä kohtaa on pakko tehdä ratkaisuja. Vaikka tilanne vaikuttaa tällä hetkellä kehittyvän hyvään suuntaan ja kesällä päästään varmasti nauttimaan yleisötapahtumista, tulee elokuu pian, ja näin mittavien konserttituotantojen läpivienti rajoitetulla kapasiteetilla ei ole mahdollista, sillä Olympiastadionille odotetaan yhteen konserttiin noin 40 000 konserttivierasta. Päätös ei ole helppo, mutta sillä halutaan varmistaa että yleisö pääsee ensi vuonna juhlimaan molempien yhtyeiden kaikkien aikojen suurimpia keikkoja turvallisesti yhdessä ilman rajoituksia! 

 

Uudet tapahtumat järjestetään vuonna 2022:

 

Haloo Helsinki - Haloo Stadion! La 18.6.2022, Olympiastadion, Helsinki

Apulanta - A30  La 2.7.2022, Olympiastadion, Helsinki"Elokuussa piti soittaa loppuunmyydyllä Stadikalla ja juhlistaa meidän bändin 30-vuotista retkeä komeasti ja eniten. Ollaan kuitenkin saavuttu siihen pisteeseen, että joudumme ilmoittamaan, että A30-synttärijuhlia ei juhlita vielä tänä vuonna. Maailma on avautumassa, mutta juuri nyt tilanne ei kuitenkaan ole tarpeeksi hyvä meille. Kaikkemme teimme, mutta valitettavasti aika loppui kesken. Olemme tehneet älyttömän määrän työtä keikan eteen. Kuukausitolkulla ideointia, suunnittelua ja valmisteluja. Inspiraatiota, innostusta ja tekemistä. Nyt kuitenkin käännämme katseet tulevaan! Voimme nimittäin luvata, että ensi vuonna tulee hienoa! Sen me ansaitsemme, ja ennen kaikkea sen ansaitsevat meidän fanit, joiden kanssa tämä matka ollaan kuljettu. Nyt pitää vain jaksaa odottaa tämä viimeinen pätkä, niin kyllä tästä vielä juhlimaan päästään!" kommentoi Toni Wirtanen Apulanta-yhtyeestä"Joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että tämän vuoden elokuuksi suunniteltua Haloo Stadion! konserttia ei voida toteuttaa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti elokuussa 2021. Tämä on luonnollisesti pettymys meille kaikille. Olemme treenanneet ja suunnitelleet bändimme uran suurinta Showta useita kuukausia. Mutta ei lannistuta tästä, eikä menetetä uskoa, vaan kohdistetaan katseet tulevaisuuteen. Lupaamme tarjota teille kesällä 2022 entistä nälkäisemmän ja energisemmän Haloon! Suuria tunteita, yhteislaulua ja ennen kaikkea yhdessäoloa, kirkkaan valomeren loisteessa Helsingin taivaan alla. Sen takaamme, että illasta tulee ikimuistoinen! Tässä kohtaa oli kuitenkin pakko ottaa realiteetit huomioon, koska shown teknisten valmistelujen tuotantoaikataulut muodostuivat liian tiukoiksi vallitsevassa maailmantilanteessa. Aika yksinkertaisesti loppui kesken. Mutta onneksi valoa siintää tunnelin päässä, ja hetki kun maltetaan vielä, niin voimme taas nauttia yhdessäolosta. Näin uskomme! Laitetaan hetkeksi silmät kiinni, hypätään mielikuvissa stadikalle tanssimaan, laulamaan ja bailaamaan yhdessä frendien ja läheisten kanssa. Se hetki nimittäin tulee vielä, ja meillä kaikilla on todellakin "Jotain mitä odottaa yhdessä!” - kommentoi Haloo Helsinki!

 

Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput käyvät vuoden 2022 konserttiin sellaisenaan.
Jos kuitenkin haluat palauttaa lipun, katso palautusohjeet ja lisätiedot Lippupisteen sivuilta ao. linkistä. Lippujen palautusoikeus on voimassa 17.7.2021 asti.


Haloo Helsinki!: https://www.lippu.fi/artist/haloo-helsinki/
Apulanta: https://www.lippu.fi/artist/apulanta/apulanta-a30-2822720/


 

Nähdään kesällä 2022!

 

UKK


MIKSI TAPAHTUMA SIIRRETTIIN?
Yhtyeiden oli tarkoitus esiintyä peräkkäisinä viikonloppuina elokuussa Olympiastadionilla, mutta pandemiatilanne on hankaloittanut keikkojen järjestelyjä merkittävästi ja tässä kohtaa on pakko tehdä ratkaisuja. Koska toistaiseksi ei ole varmuutta, että tapahtuma voidaan järjestää ilman yleisörajoituksia ja turvavälejä on peruminen tässä vaiheessa välttämätöntä. 
MILLOIN TAPAHTUMA JÄRJESTETÄÄN SEURAAVAN KERRAN?   
Haloo Helsinki! -yhtyeen konsertin uusi päivämäärä on 18.6.2022 ja Apulanta -yhtyeen konsertin uusi päivämäärä on 2.7.2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttipäivään. Sinun ei tarvitse tehdä mitään!
MITEN JO OSTETTUJEN LIPPUJEN KANSSA KÄY?
Jo ostettu konserttilippu käy sellaisenaan uuteen konserttipäivään. Sinun ei tarvitse tehdä mitään!
 VAPAUTUUKO TAPAHTUMAAN VIELÄ LIPPUJA?
Mikäli tapahtumaan vapautuu palautusten myötä lippuja myyntiin infoamme siitä erikseen lipunmyyntisivulla.
MIKSI YHTEYSTIETOJANI KERÄTÄÄN LIPPUA OSTAESSA?   
Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla.  Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.   

 


VOITIN LIPUT TAPAHTUMAAN PAIKASTA X TAI Y. MITEN LIPULLENI KÄY?Palkintolippusi käy sellaisenaan vuoden 2022 tapahtumaan. Sinun ei tarvitse tehdä mitään! Jos et ole vielä saanut lippuasi lähetetään se sinulle viimeistään 1kk ennen tapahtumaa!
 


MITÄ TEEN KESÄLLE 2021 MAJOITUSTEN KANSSA? 
Tapahtuma ei korvaa peruuntuneita majoituskuluja. Olet saanut majoitusvarauksen ehdot varaamisen yhteydessä. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukselta ja ole yhteydessä majapaikkaasi.
 OLEN OSTANUT JO JUNA-/BUSSILIPUN, MITEN TOIMIN? 
Tapahtuma ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi ja ole yhteydessä asiakaspalveluun.
 MITEN SAAN YHTEYDEN KONSERTIN JÄRJESTÄJÄÄN? 
Nelonen Media Liven tavoitat kaikkiin lisäkysymyksiin liittyen osoitteessa 
[email protected]