Helsinki Ski Weeks - 2023

HELSINKI SKI WEEKS PALAA OLYMPIASTADIONILLE 4. - 22.3.2023

Julkaistu 5.12.2022

Helsingin Olympiastadion on tulevana kevättalvena Etelä-Suomen lumivarmin paikka, kun Helsinki Ski Weeks palaa maaliskuussa stadionille. Viime vuoden tapaan hiihtäminen tulee olemaan yleisölle ilmaista. Hiihtotyyli on perinteinen ja latu on auki kaikille. 

Hiihdon ja lumielämysten ympärille nivoutuva tapahtumakokonaisuus sai viime talvena valtaisan suosion: Olympiastadionin ennenkokemattomista laduista kävi nauttimassa yli 70 000 hiihtäjää, aina ensipotkujaan ottavista lapsista omaleimaisia ja helposti saavutettavia hiihtopuitteita arvostaviin himohiihtäjiin. 

Helsinki Ski Weeks 2023 startataan maaliskuun alussa energisesti Kansallisella Hiihtopäivällä. Tapahtuma saa sähäkän päätöksensä Stadion Sprintistä, joka niin ikään näki maailman ensi-iltansa helmikuussa 2022.
Maailman hiihtohuippujen sprinttikisan ja elämyksellisen show’n yhdistävä innovaatio sai niin yleisön kuin urheilijatkin janoamaan jatkoa.
Kansainväliset ykkösnimet sivakoivat jälleen aivan stadionyleisön silmien ja kaupungin iltataivaan alla, musiikin antaessa suorituksille ja tunnelmalle lisäpotkua.
Stadion Sprintin urheilijalähettiläisiin kuuluvat mm. Richard JouveLucas ChavanatEven NorthugFederico PellegrinoNadine Fähndrich ja Mathilde Myhrvold
Kotimaisia tapahtuman lähettiläitä ovat mm.  Jasmi JoensuuKatri Lylynperä, Johanna Matintalo, Joni Mäki, Ristomatti Hakola sekä Lauri Vuorinen. 
Lisää nimiä julkistetaan tammikuussa. Stadion Sprintin lipunmyynti käynnistyy joulu-tammikuussa.

Perheen pienimpiä lumielämysten maailmaan johdattaa läpi tapahtuman Lasten Lumipäivät, joissa päivisin koulut ja iltaisin perheet pääsevät tutustumaan hiihdon ja lumen riemuihin leikillisten aktiviteettien kautta.
Helsinki Ski Weeks 2023 sulkee sisäänsä myös täysin uusia avauksia, kuten yritystapahtumia varten rakentuva vilkas After Ski -alue ja kansainvälisestikin korkeatasoinen Sponsorointiseminaari.

Tapahtumakalenteri täyttyy useista muistakin teemaan nivoutuvista tapahtumista, jotka julkaistaan vuoden vaihteessa tapahtuman nettisivulla osoitteessa helsinkiskiweeks.fi

Tapahtumajärjestäjä: Suomen Hiihtoliitto