Stadion ilmakuva

HENNA-RIIKKA OKSMAN OLYMPIASTADIONIN MYYNTIPÄÄLLIKÖKSI

Julkaistu 8.6.2023

Henna-Riikka Oksman on valittu Olympiastadionin myyntipäälliköksi 8.8.2023 alkaen. Henna-Riikka on viimeisimpänä toiminut Korisliiga-joukkue Kataja Basketin myyntipäällikkönä ja sitä ennen Pohjois-Karjalan Osuuskaupalla lähes 15 vuotta, joista neljä vuotta myyntipäällikkönä ja sitä ennen lähes seitsemän vuotta ravintolapäällikkönä eri yksiköissä.

Oksman vastaa Olympiastadionia hallinnoivassa Stadion-säätiössä kokouspalveluiden ja tilaisuuksien B2B-myynnistä ja kehitystyöstä.

”Koen olevani etuoikeutettu, että minulla on mahdollisuus toimia myyntipäällikkönä näin uniikissa paikassa ja pääsen toteuttamaan intohimoani myyntiin, asiakkuuksiin ja asiakassuhteiden vaalimiseen”, toteaa Oksman.

Olympiastadion on Suomen suurin tapahtuma-areena, jolla on kaikkien tuntema ainutlaatuinen historia. Stadion on tapahtumien ohella avoinna päivittäin kaupunkilaisille, vierailijoille, kokousasiakkaille ja liikkujille. Olympiastadionilla vierailee vuosittain kymmeniä tuhansia kokousasiakkaita ja stadion on vierailijoiden kesken erittäin pidetty kohtaamispaikka. 

 

Yhteystiedot (8.8.2023 alkaen)

Henna-Riikka Oksman

Myyntipäällikkö

Olympiastadion

[email protected]