HUUHKAJAT OLYMPIASTADIONILLA 26.3. - YLEISÖOHJEET

Julkaistu 21.3.2024

Huuhkajat pelaa kotiottelun Helsingin Olympiastadionilla 26. maaliskuuta. Tutustuthan alla oleviin katsojaohjeisiin ennen tapahtumaa. 

Ti 26.3. klo 19:00 Suomi - Viro  

Tiedot porttien, ruoka- ja juomamyyntipisteiden sekä WC-tilojen sijainneista löydät stadionin interaktiivisesta palvelukartasta. Myyntipistettä klikkaamalla näet lisätietoja kyseisen pisteen tarjonnasta.

  • Saavu ajoissa - portit stadionille aukeavat klo 17:30
  • Suosittelemme saapumaan Olympiastadionille julkisella liikenteellä tai polkupyörällä. Mäntymäentie on suljettu ajoneuvoliikenteeltä 26.3. klo 16.30-22:00 (tai niin kauan kuin jalankulkuliikennettä on). Parkkitilaa autoille on Olympiastadionin läheisyydessä hyvin rajallisesti. Jos kuitenkin saavut tapahtumaan omalla autollasi, Aimo Park tarjoaa ilmaisen pysäköinnin Finlandia-talon pysäköintihallissa.
  • Porteilla tehdään turvatarkastuksia ja kaikki laukut, reput yms. kantamukset tarkistetaan. HUOM! Vain maksimissaan A3 kokoiset laukut ovat sallittuja. Suosittelemme mahdollisuuksien mukaan kantamusten jättämistä kotiin tai laukkusäilytykseen (kts. alla) tarkastusten nopeuttamiseksi. Palloliitto järjestää Stadionin eteläpuolella Olympiastadionin aukiolla laukkusäilytyksen, johon voi jättää isompia laukkuja/tavaroita. Laukkusäilytys maksaa 3€/henkilö. Maksutapana käy pankki-/luottokortti. Sisäänpääsyporteilla ei ole tavarasäilytystä. Lastenvaunut ja -rattaat on mahdollista jättää narikkaan tai ottaa mukaan porttien sisäpuolelle. Järjestyksenvalvojat ohjeistavat paikan, johon vaunut/rattaat voi jättää. Huomioithan, että säilytys porttien sisäpuolella on omalla vastuulla, eikä säilytyspaikka välttämättä ole katoksen alla.
  • Stadionin sisäänkäynneillä on käytössä lippujen skannaus (elektroninen tarkistus). Jos sinulla on mobiililippu, muistathan ladata lipun valmiiksi puhelimeesi ennen stadionille saapumista lipuntarkastuksen nopeuttamiseksi. Jos sinulla on pdf-lippu, ota lippusi valmiiksi esille ennen portille tuloa.
  • Jokaisesta portista on pääsy kaikkiin katsomoihin.
  • Ruoka- ja juomamyyntipisteet sekä WC:t löytyvät jokaisen katsomonosan lähettyviltä.
  • Muistathan pukeutua lämpimästi! Huomioithan myös, että katsomot ja yleisöalueet voivat olla paikoittain liukkaita.

Lisää yksityiskohtaisia yleisöohjeita Palloliiton sivuilta

Tervetuloa ottelutunnelmaan Olympiastadionille!

 

Päivitetty ottelun vastustajatiedolla 22.3.2024