FINUKR

HUUHKAJAT STADIONILLA 9. LOKAKUUTA

Julkaistu 29.9.2021

Huuhkajat kohtaa tärkeässä MM-karsintaottelussa Ukrainan lauantaina 9.10. klo 19.00 Olympiastadionilla. Suomi ja Ukraina ovat molemmat viidessä pisteessä D-lohkossa heti lohkoa johtavan Ranskan perässä. Kotiyleisön kannustusta tarvitaan siis Olympiastadionin lauantai-illassa.

Ottelutapahtumassa huomioidaan terveysturvallisuus, jotta jokainen katsoja voi nauttia turvallisesti jalkapalloillasta. Stadionilla jätetään jokaisen sektorin paikoista tyhjäksi 10 prosenttia. Lisäksi ottelutapahtumassa on kasvomaskipakko (suositus alle 12-vuotiaille) koko ottelun ajan. Tapahtumassa on tarjolla käsihuuhdetta ja katsojia pyydetään huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Otteluun tulee osallistua ainoastaan täysin terveenä.

Varmista paikkasi ottelussa. Liput lokakuun otteluun pääset ostamaan suoraan tämän artikkelin lopun LIPUT-kohdasta.

Palvelut Olympiastadionin tapahtumissa

Stadionin yleisöpalvelupisteissä on tarjolla laaja tuotevalikoima ja myös street-food ruokatuotteita. Valikoimaan kuuluu muun muassa burritot, nacho-annokset, wrapit ja burgerit. Tarjolla on myös vegaaniset, gluteenittomat ja maidottomat vaihtoehdot. Raaka-aineet ovat pääosin kotimaisia. Valikoima vaihtelee tapahtumakohtaisesti ja myyntipisteittäin. Myyntipisteitä ja wc-tiloja on jokaisessa Olympiastadionin eri katsomolohkossa ja palveluiden ääreen voi vapaasti hakeutua myös eri osiin stadionia, kun koronarajoitusten lohkojaot ovat poistuneet. Kaikissa stadionin myyntipisteissä anniskellaan sekä alkoholittomia- että alkoholijuomia.

Pohjoiskaarteen myyntipisteissä on ennen 9.10. ottelua Happy Hour-tarjouksia klo 17.30 alkaen. Happy Hour päättyy ½ tuntia ennen ottelun alkua. Stadionin ravintolapalveluista vastaa Compass Group Finland.

Saapumisohjeet Olympiastadionille

Ohjeita katsojille

MM-karsinta jatkuu marraskuussa Olympiastadionilla

Huuhkajat kohtaa MM-karsintojen lohkovaiheen viimeisessä ottelussaan hallitsevan maailmanmestari Ranskan Olympiastadionilla tiistaina 16.11. klo 21.45. Ottelun yleinen lipunmyynti käynnistyy torstaina 7.10. klo 15.00. Lippupisteessä.

Tervetuloa Olympiastadionille - fiiliksentakia!