JVG - Olympiastadion 12.8.2023

JVG VALLOITTAA OLYMPIASTADIONIN KESÄLLÄ 2023  

Julkaistu 18.11.2022

Suomen suosituin yhtye JVG jatkaa voittokulkuaan nousemalla Helsingin Olympiastadionin lavalle elokuussa 2023. ”Vuodet ollu tuulisii” -konsertti koetaan Stadikalla lauantaina 12. elokuuta, ja konsertin lipunmyynti käynnistyy Lippu.fissä perjantaina 25. marraskuuta klo 9.  Amatimies-ennakkomyyntisnägäri pystytetään Sanomatalon pihaan torstaina 24. marraskuuta.

Yli vuosikymmenen ajan suomalaisten soittolistoja dominoinut JVG on julkaissut viime vuosien aikana toinen toistaan suurempia hittejä rikkoen kotimaisia streamaus- ja radioennätyksiä megahiteillään, kuten ”Ikuinen vappu”, ”Tarkenee”, ja ”Amatimies”. Kuluneena syksynä ilmestynyt, järjestyksessään seitsemäs pitkäsoitto ylitti platinarajan jo ennen julkaisuaan yli 24 miljoonalla streamilla.

"Oma keikka ikonisella Olympiastadionilla on meille helsinkiläisinä kundeina unelma. Upeaa, että päästään vihdoin toteuttamaan se”, JVG hehkuttaa.

JVG kertoi tarinansa rehellisesti ja kaunistelematta aiemmin tänä vuonna julkaistussa ”JVG: Vuodet ollu tuulisii” -dokumenttielokuvassa, jonka sisältämä ennenäkemätön materiaali valaisi faneja kaksikon urasta, sen vaiheista ja taustavaikuttajista.

”Keikka tulee olemaan läpileikkaus meidän tähänastiselta uraltamme, ja haluamme pitää ennen kaikkea hyvät bileet stadikalla!” bändi summaa.

Moninkertaisesti Emma-palkittu JVG on täyttänyt matkan varrella klubit, festivaalien päälavat ja konserttiareenat, joten Olympiastadion onkin yhtyeelle luonnollinen seuraava askel. Ikonisella keikkapaikalla todistetaan ystävyyttä ylistävä konsertti, johon tiivistyy Jaren ja VilleGallen vuodesta 2009 rakentama menestystarina Suomen menestyneimmäksi rap-duoksi. Suurkonsertissa tullaan näkemään useita JVG:n kanssa yhteistyötä tehneitä artisteja.

JVG ryhtyy hommiin ja pystyttää Amatimies-ennakkomyyntisnägärin Sanomatalon läheisyydessä 24. marraskuuta. Snägärillä faneilla on mahdollisuus tavata bändi ja ostaa stadionkonsertin lippuja ennen julkisen myynnin alkua.

 

JVG: VUODET OLLU TUULISII

La 12.8.2023 Helsinki, Olympiastadion

Liput: Myyntiin pe 25.11.2022 klo 9 Lippu.fissä

49 / 69 / 99 / 129 EUR + tilausmaksu alk. 1,50 EUR / tilaus

VIP-paketit:

Ikuinen vappu VIP: 199 €

Amatimies VIP (K-18): 249 €

Lite bättre VIP (K-18): 349 €

+ tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

www.lippu.fi/JVG

 

Amatimies-ennakkomyyntisnägäri 

To 24.11.2022 klo 16–18, Sanomatalo 

Tarkempi sijainti: Sanomatalon ja Kiasman välissä oleva aukio

Ostorajoitus 8 kpl

 

Konserttiin ei ole ikärajaa. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan vain aikuisen valvojan kanssa. Suosittelemme nuorimmille keikkakävijöille istumakatsomoita.

 

www.pmerecords.fi/artisti/jvg

https://www.instagram.com/jvgfi

www.fullsteam.fi

www.lippu.fi

www.stadion.fi