ApulantaStadion

KESÄN SUURKONSERTTIEN SARJA JATKUU 2.7. KUN OLYMPIASTADIONIN LAUTEILLE ASTUU APULANTA!

Julkaistu 21.6.2022

Apulanta juhlii yli 30-vuotista taivaltaan lauantaina  2.7. Olympiastadionilla. Lue alta tärkeät vinkit.

Narikka 16:00 - 01:00

Klo 18:00: Stadion avautuu yleisölle

Klo 20:30: Keikka alkaa (arvioitu kesto n. 2 h 45 min)

SAAVU PAIKALLE VIIMEISTÄÄN 1H ENNEN KONSERTTIA!

Kun lähes 40 000 ihmistä saapuu samanaikaisesti konserttiin ei jonoilta ja ruuhkilta voida välttyä. Tässä vinkit onnistuneeseen konserttiin:

1) SAAVU AJOISSA PAIKALLE & PALVELUT
Ohjeistus on, että yleisön tulee saapua paikalle viimeistään 1h ennen konserttia. Uusi ja uljas Olympiastadion palvelee asiakkaita heti klo 18:00 alkaen. Paikan päältä löytyy lukuisia juoma- ja ruokapisteitä, joiden palveluista voit nauttia. Ehdit myös ajoissa saapuessasi vierailla fanituotepisteellä. Valtavan yleisömäärän vuoksi porteille ja liikenteeseen on odotettavissa ruuhkia konserttipäivinä.

2) VALITSE ETELÄINEN PORTTI SAAPUMISEEN
Tervetuloa Olympiastadionille! Tapahtuman osoite on Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki. Tapahtumaan on asiakkaille kolme pääsisääntuloporttia: Stadionin pohjois-, etelä- ja itäpuolella. Suosittelemme eteläistä porttia (Olympiastadioninaukio, Paavo Nurmen muistomerkki), sillä sen jonotusalue on suurin.

3) LIPUNLUKU JA TURVATARKASTUS
Voit saapua sisään mistä tahansa portista. Kaikilla sisääntuloväylillä suoritetaan pääsylipun tarkastus ja turvatarkastus. Ota lippusi valmiiksi esille hyvissä ajoin. Mikäli lippusi luetaan älypuhelimelta, laita näyttösi kirkkaus maksimiasetukselle ennen lipunlukua.

4) KÄYTÄ JULKISTA LIIKENNETTÄ
Julkinen liikenne on paras keino saapua ja poistua paikalta. Olympiastadionin lähialueen tiet tulevat ruuhkautumaan ja katuja voidaan sulkea ruuhkien vuoksi ajoliikenteeltä. Omalla autolla ei pääse konserttialueen lähistölle. Jätä auto esimerkiksi keskustan pysäköintitaloihin ja saavu paikalle julkisilla. Saatto- ja noutokyydit tulee sopia riittävän kauas tapahtuma-alueesta.

HSL on pidentänyt metrovuoroja la 2.- su 3.7 väliselle yölle, jolloin viimeiset metrot kulkevat seuraavasti:

  • Matinkylästä klo 1:34, Vuosaaresta klo 1:05 ja Mellunmäestä klo 0:57
  • Rautatientorilta Vuosaareen klo 1:54 ja Mellunmäkeen klo 1:46, Rautatientorilta Matinkylään klo 1:26

Linjoja liikennöidään 15 minuutin vuorovälillä liikenteen loppumiseen asti, jolloin Matinkylän ja Itäkeskuksen välillä on 7,5 minuutin vuoroväli (poikkeus: viimeinen metro Mellunmäestä klo 0:57 kulkee vain Tapiolaan asti).

5) ALUEKARTTA JA KAIKKI LISÄTIEDOT KONSERTISTA
https://nelonenmedialive.fi/tapahtuma/apulanta-a30/

Apulanta päivitetty

LIPUT & IKÄRAJAT
Liput alkaen 30,30€. Liput myynnissä osoitteessa www.lippu.fi/apulanta.

Keikka on sallittu (lukuunottamatta anniskelukatsomoa), permannon suositusikäraja 12-vuotta. Alle 12-vuotiaiden tulee saapua konserttiin täysi-ikäisen huoltajan kanssa. Jokainen konserttiin tulija tarvitsee oman lipun. Stadionille ei voi tuoda lastenvaunuja tai -rattaita.
Ostorajoitus 8 kpl / asiakas.

Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput käyvät vuoden 2022 konserttiin sellaisenaan, sinun ei tarvitse tehdä mitään!

Lipulla pääsee kerran sisään tapahtumaan. Golden Circle asiakkaat saavat Golden Circlestä poistuessaan rannekkeen jolla voit vapaasti kulkea Golden Circlestä pois ja takaisin. Lippuja myydään myös tapahtumapaikalla Olympiastadioninaukion lipunmyyntipisteellä. 

Tapahtumaan on myynnissä VIP-paketteja sekä Lippu.fi:n että TMG Eventsin kautta.