KOKOUKSET JA YRITYSTAPAHTUMAT OLYMPIASTADIONILLA OVAT AINA ELÄMYS

Julkaistu 21.4.2022

Olympiastadionin jokaisella tilalla on tarina. Ainutlaatuisissa puitteissa onnistuvat niin muutaman hengen kokoukset, upeat juhlat kuin suuret yritys- ja asiakastapahtumat.

Miltä kuulostaisi kokous Olympiastadionin Vanhassa selostamossa, jonka ikkunoista avautuu huikea näkymä koko stadionin yli? Tai konferenssi, jonka päätteeksi vieraat pääsevät kokeilemaan erilaisia lajeja kentälle tai ihailemaan maisemia tornista?

Valoisuus, vihreys, monipuolisuus, sijainti, oheispalvelut… Stadion-säätiön myyntipäällikkö Marjut Rothovius listaa Olympiastadionin valtteja kokousten ja yritystapahtumien järjestämiseen.

”Stadionilla on aivan ainutlaatuinen fiilis kokoustaa. Puitteet ja miljöö luovat uniikin tunnelman, ja tilaisuus meillä on varmasti ikimuistoinen.”

 

Monien mahdollisuuksien stadion

Olympiastadionin 13 erilaista kokoustilaa tarjoavat erinomaiset puitteet muutaman hengen tapaamisista 150 hengen konferensseihin.

Stadionin remontissa täysin uusitut tilat tarjoavat nykytekniikan lisäksi myös välähdyksiä stadionin ja suomalaisen urheilun historiasta. Esimerkiksi 60 hengen kokoustila nimeltä 1952 juhlistaa Helsingin kesäolympialaisia, ja 10 hengen Aino taas on saanut nimensä Aino Lehtiseltä, joka yksin kantoi selässään tornin ulkorappauksessa tarvitun kalkkilaastin yläilmoihin.

Rothovius muistuttaa, että yritysten käytössä ovat Stadionilla myös muut kuin varsinaiset kokoustilat. Esimerkiksi sisäjuoksurata muuntautuu ilta-auringossa kylpeväksi juhlatilaksi, jossa istutaan valkoisten pöytäliinojen peittämien pöytien ääressä ja nautitaan livemusiikista.

”Meillä voi järjestää kaikenlaisia ja kaikenkokoisia tilaisuuksia: juhlia, tapahtumia, messuja, kesäjuhlia, pikkujouluja ja tiimipalavereita… Stadionilla mahdollisuudet ovat valtavat.”

Valtavia mahdollisuudet ovat myös kirjaimellisesti: kun hyödynnetään myös ulkotilat, voi Stadionilla järjestää tuhansien ihmisten tapahtumia. Rothoviuksen mukaan suurimmissa yritystapahtumissa käytössä ovat Pohjoinen Stadiontori sekä koko kenttä esiintymislavoineen.

 

Kokouksilta odotetaan nyt elämyksellisyyttä ja oheisohjelmaa

Rothovius kertoo, että tänä päivänä kokouksilta ja yritystapahtumilta toivotaan etenkin elämyksellisyyttä.

”Koronan jälkeen ihmiset haluavat kohdata ja kokea jotain uutta. Oheisohjelmaa suunnitellaan kokousten ympärille entistä enemmän.“

Stadionilla kokoustavien ei tarvitse lähteä kauas ikimuistoisen ohjelman perässä. Monipuoliset liikuntatilat ja kenttä mahdollistavat monenlaiset lajikokeilut. Historiaan ja taiteeseen pääsee tutustumaan opastetuilla stadionkierroksilla. Kokouspäivän jälkeen vieraat voivat suunnata myös tornivierailulle tai Urheilumuseoon.

Rothoviuksen mukaan kokousjärjestäjät myös painottavat entistä enemmän sitä, että oheisohjelmasta löytyy jokaiselle jotakin.

”Esimerkiksi lajivaihtoehtoja on monenlaisia. Osallistujille voidaan järjestää erilaisia vaihtoehtoja, vaikkapa kävely- tai juoksutesti, ja tarjota esimerkiksi stadionkierroksia tai rentoutumishetkeä.  

 

Varaa kokoustila netissä tai räätälöi unelmiesi paketti

Yksittäisten kokoustilojen varaaminen onnistuu kätevästi netistä. Rothovius kannustaa myös ottamaan yhteyttä ja kysymään erilaisista kokouspaketeista ruokailuineen, tiloineen ja oheisohjelmineen. Stadionin henkilökunta auttaa myös hotellivarausten tekemisessä lähistön hotelleihin.

”Jos et ole vielä ole ollut vierailulla ja tutustunut uusiin kokoustiloihin, ota minuun yhteyttä, niin esittelen stadionin puitteet!”

 

Ota yhteyttä

Marjut Rothovius

Myyntipäällikkö I Sales manager

OLYMPIASTADION

Puh: 0400-761055

[email protected]

 

Kuva: Sini Pennanen