Ilmakuva Olympiastadion

KOKOUSTA AITIOSSA

Julkaistu 9.1.2024

Sopisiko kokouspäivä tai after work näissä maisemissa? Nyt se on mahdollista, sillä aitiomme on varattavissa myös kokouskäyttöön. 

Kokousta aitiossa


Olympiastadionin kokousaitio soveltuu max. 14 henkilön kohtaamisiin ja aitiomme on kokouskäytössä maalis-toukokuussa ja elo-lokakuussa. Tilaisuuden lomassa on mahdollista seurata arjen töitä kenttäalueella tai ihailla vaikka auringonlaskua tornin taustalla. Tarjoilut tuomme teille aitioon, oli kysessä sitten perinteinen kokouskattaus, kuplivat juomat tai vaikka mehevät burgerit. 

"Vuonna 2024 kokousvieraillamme on mahdollisuus ihastella Olympiastadionia uudesta perspektiivistä ja ruohonjuuritasolta. Myös stadionin upea funkkisarkkitehtuuri näyttäytyy itäsivun aitiosta aivan uudessa valossa", kertoo myyntipäällikkö Henna-Riikka Oksman.

Varaa nyt kevään aitiokokous!

  • Kokopäivän kokouspaketti 145,90 €/hlö (sis. aitiovuokran max. 8h, aamukahvin, lounaan, iltapäiväkahvin ja aitionäytön)
  • Puolenpäivän kokouspaketti 115,90 €/hlö (sis. aitiovuokran max. 4h, aamukahvin tai iltapäiväkahvin, lounaan ja aitionäytön)

Kokouspaketit sisältävät aina oman kokoushenkilön palvelut tilaisuuden ajaksi. Aitiokokouspakettimme ovat varattavissa ma-pe klo 8-19. Kysy tarjousta myös ilta-ajoille (esim. after work, illanistujaiset, skumppahetki jne.). 

Ota yhteyttä: [email protected] 

Tervetuloa Olympiastadionille - fiiliksen takia!