LINDSTRÖM JA OLYMPIASTADION YHTEISTYÖHÖN

Julkaistu 28.7.2020

Olympiastadion on uudistunut sekä kansainväliseksi suurtapahtumien keskukseksi että päivittäiseksi vierailukohteeksi. Lindström on valittu toteuttamaan stadionin uuden aikakauden hygieniaratkaisut hankintamenettelyn kautta.

"Olympiastadionilla on hyvin keskeinen rooli kohtaamispaikkana Suomessa. On kunnia saada olla mukana tuottamassa elämyksiä kestävästi ja turvallisesti Olympiastadionin uudella aikakaudella ja toteuttaa laajentuneet yleisön saniteettitilojen hygieniatuoteratkaisut stadionin ainutlaatuisessa miljöössä", kertoo Lindströmin Helsingin tulosyksikön johtaja Juuso Marno.

Lindströn panostaa liiketoiminnassaan ekologisuuteen ja hygieenisyyteen, josta yrityksen WC-tilapalvelut on erinomainen esimerkki. Lindströmin palveluiden avulla voidaan stadionilla parantaa vierailijakokemusta ja samalla lisätä toiminnan tehokkuutta kohdistamalla siivoustyötä tarveperusteisesti digitaalisilla ratkaisuilla.

”Lindströmin vahva ekologinen arvopohja ja painotus lähipalveluihin on Olympiastadionin toiminnan osalta erityisen tärkeää. Tässä ajassa korostuu myös hygieniaratkaisuiden merkitys kokonaisuudessaan, johon panostamme yhteistyössä Lindströmin kanssa kiinteistön eri osa-alueilla”, toteaa Olympiastadionin kiinteistö- ja turvallisuuspäällikkö Ilkka Rautakivi.

”Olympiastadionin kunnianhimoiset tavoitteet vastuullisuudessa sekä innostavat että yhdistävät meitä. Kier­totalouteen perustuvassa lii­ketoimintamallissa tuotamme palvelut asiakkaan lähellä minimoiden hiilijalanjälkeä koko palvelun elinkaaren ajan” Juuso Marno vahvistaa.

Lindström on mahdollistamassa osaltaan myös markkinointiyhteistyön kautta Olympiastadionin varustamista tulevia tapahtumia ja arjen toimintoja varten. 

 

Lindström Oy on yksi Suomen vanhimmista yrityksistä ja samalla globaali tekstiilipalvelualan suunnannäyttäjä.

www.lindstromgroup.com/fi

 

 

Lisätietoa:

Ilkka Rautakivi

Kiinteistö- ja turvallisuuspäällikkö

Olympiastadion/Stadion-säätiö
p.  050 -63808

[email protected]

 

Juuso Marno

Tulosyksikön johtaja

Lindström Oy

p. 040 634 2350

[email protected]