MAKIAN STADION 85 -MALLISTO NYT MYYNNISSÄ

Julkaistu 12.6.2023

Olympiastadion on kiistatta yksi Helsingin, ellei koko Suomen tunnetuimmista maamerkeistä. Olympiastadionin 85-vuotisjuhlavuoden kunniaksi on suunniteltu ja tehty Makian Stadion 85 -tuotteita, jotka kunnioittavat historiaa ja ovat samalla modernilla tavalla kiinnostavia.

 

"Manna & Co ilahtui mahdollisuudesta lähteä mukaan juhlistamaan ikonisen Stadionin juhlavuotta. Yhteistyötä siivittää yhteinen arvopohja: vastuullinen toiminta ja ihmisläheisen kaupunkikulttuurin edistäminen", toteaa Sales Manager Kukka Almgren.

Makian stadiontuotteet ilmentävät stadionin merkitystä Suomelle ja suomalaisuudelle. Tuotteet on suunniteltu urheilufaneista kaupunkikulttuurin ystäville ja turisteille.

"Mannan rakastetut brändit ovat tekstiilialalla vastuullisuuden suunnannäyttäjiä, joten on hienoa, että meillä on yhteistyökumppani mukana tarjoamassa elämyksiä kestävän kehityksen ehdoilla. Osana yhteistyötä Makia suunnitteli stadionille oman tuotevalikoiman, jonka tuotteet ovat myynnissä stadionilla ja myös tulevissa tapahtumissa", kertoo Olympiastadionin markkinointi- ja viestintäjohtaja Marju Paju.   

Tuotteet ovat myynnissä Olympiastadionin Vierailijakeskuksessa ja tapahtumissa myyntipiste löytyy stadionin eteläiseltä saapumisalueelta porttien sisäpuolelta. Tapahtumakohtaisen sijainnin voi tarkistaa aina kunkin tapahtuman palvelukartasta. 

Olympiastadion - fiiliksen takia