Miesten Suomen Cup -finaali

MIESTEN SUOMEN CUP FINAALIN YLEISÖINFO

Julkaistu 12.9.2022

Tervetuloa seuraamaan Miesten Suomen Cupin finaalia Olympiatadionille lauantaina 17.9.2022 klo 16.00. Finaalissa kohtaavat Kuopion Palloseura sekä FC Inter.

"Miesten Suomen Cupissa on tänä vuonna pelattu 312 ottelua, ja enää on jäljellä finaali. Kilpailun tekevät sen osallistujat, ja tänä vuonna joukkueita osallistuikin Cupiin upeat 314 kappaletta" kertoo Palloliiton kehityspäällikkö Tomi Leivo-Jokimäki

Finaaliin on saapumassa luonnollisesti kannattajia Kuopiosta ja Turusta ja Olympiastadionilla on odotettavissa hyvätunnelmainen ottelu. 

 

Tärkeitä ohjeita katsojille

Saapuminen

Tulethan ajoissa paikalle. Portit aukeavat tunti ennen ottelun alkua eli klo 15.00.

Suosittelemme saapumaan Olympiastadionille julkista liikennettä hyödyntäen. Tietoa joukkoliikenteen vuoroista löydät HSL:n reittioppaasta. Kaukoliikenteen junavuorot näet puolestaan yhteistyökumppanimme VR:n matkahausta. Helsingin päärautatieasemalta (2,2 km), Pasilan asemalta (1,8 km) ja Kampissa sijaitsevalta Helsingin linja-autoasemalta (2,2 km) on hyvät julkiset liikenneyhteydet Olympiastadionille, ja jokainen edellä mainituista asemista on myös kohtalaisen kävelymatkan päässä.
Parkkitilaa on Olympiastadionin läheisyydessä hyvin rajallisesti.

Sisäänkäynti

A-katsomoon on kulku Etelä 1 -sisäänkäynnistä ja E-katsomoon Itä 2 -sisäänkäynnistä. Kaarteet ovat suljettu, joten A- ja E-katsomoiden välillä ei ole kulkua. KuPS:n fanikatsomo sijaitsee E-katsomossa ja Interin fanikatsomo A-katsomossa.

Porteilla tehdään turvatarkastuksia ja kaikki reput yms. kantamukset tarkistetaan, joten suosittelemme mahdollisuuksien mukaan kantamusten jättämistä kotiin tarkastusten nopeuttamiseksi. Älä tuo mukanasi pulloja, alkoholia, teräaseita tai muita vaarallisia esineitä. HUOM! vain maksimissaan A3 kokoiset laukut ovat sallittuja. Katsomoon ei voi myöskään tuoda ammattikäyttöön tarkoitettuja kameroita. Vain alle 200 mm objektiivit ovat sallittuja. Yleisön viihtyvyyden takaamiseksi katsomoon ei valitettavasti voi tuoda sateenvarjoja. Sateen sattuessa kannattaa siis varautua sadevarustein. 

Stadionin eteläpuolella Olympiastadionin aukiolla sijaitsee narikkakontti, johon voi jättää isompia laukkuja/tavaroita. Narikkapalvelu maksaa 3€/henkilö. Maksutapana käy pankki-/luottokortti. Sisäänpääsyporteilla ei ole tavarasäilytystä.

Stadionin sisäänkäynneillä on käytössä lippujen skannaus (elektroninen tarkistus). Jos sinulla on mobiililippu, muistathan ladata lipun valmiiksi puhelimeesi ennen stadionille saapumista lipuntarkastuksen nopeuttamiseksi.

HUOM! Jos sinulla on pdf-lippu niin, tulee kääntöportin luettavaksi asettaa alla olevassa kuvassa punaisella ympyröity 2D-koodi (mm. kaikki lippu.fi-sivuston kautta ostetut pdf-liput).

Suosittelemme pdf-lipun printtaamista lipunluvun nopeuttamiseksi. Mikäli et pysty lippua printtaamaan voi lipun lukea myös puhelimesta. Silloin on tärkeää säätää näytön kirkkaus täydelle teholle ja zoomata näyttöä hieman luettavaa koodiin (ei kuitenkaan koko näytön kokoiseksi). PDF-lipusta ei kannata ottaa kuvakaappausta, sillä kääntöportin lukija ei pysty lukemaan kuvakaappauksen 2D-koodia. Luennan helpottamiseksi lippua ei kannata laittaa kiinni kääntöportin lukijaan, vaan lähemmäs lukijan alla olevaa tasoa.

Mikäli pdf-lipussa ei ole 2D-koodia, tulee kääntöportin luettavaksi asettaa punaisella ympyröity viivakoodi. Suosittelemme pdf-lipun printtaamista lipunluvun nopeuttamiseksi. Mikäli et pysty lippua printtaamaan voi lipun lukea myös puhelimesta. Silloin on tärkeää säätää näytön kirkkaus täydelle teholle ja zoomata näyttöä hieman luettavaa koodiin (ei kuitenkaan koko näytön kokoiseksi). PDF-lipusta ei kannata ottaa kuvakaappausta, sillä kääntöportin lukija ei pysty lukemaan kuvakaappauksen viivakoodia. Luennan helpottamiseksi lippua ei kannata laittaa kiinni kääntöportin lukijaan, vaan lähemmäs lukijan alla olevaa tasoa.

Suomen Cupin finaalin tavalliset liput ovat myynnissä lippu.fi:ssä