Treenipäivä Olympiastadionilla, onnelliset tytöt liikuntasalissa.

ODOTETTU TREENIPÄIVÄ OLI TÄYNNÄ LIIKKUMISEN ILOA

Julkaistu 15.11.2022

Marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna Olympiastadionille saapui 12 lasten ja nuorten joukkuetta eri puolelta Suomea. LähiTapiolan ja stadionin järjestämässä treenipäivässä joukkueet pääsivät tutustumaan uudistettuun Olympiastadioniin ja järjestämään omat kahden tunnin harjoitukset stadionin uusissa liikuntatiloissa. Päivä huipentui vierailuun stadionin tornissa. 

Olympiastadionin tilat täyttyivät marraskuisena viikonloppuna liikkumisen riemusta, kun 330 lasta- ja nuorta valmentajineen ja huoltajineen iloitsivat oman joukkueen kanssa treenihetkistä stadionin uumenissa. Monelle osallistujalle vierailu Olympiastadionilla oli ensimmäinen.

Joukkueet ottivat uusista tiloista kaiken ilon irti ja ohjelmassa monella ryhmällä oli myös jokin muu, kuin oma tuttu laji. Lauantain ja sunnuntain aikana stadionilla pelattiin käsi-, kori- ja lentopalloa sekä tehtiin maaleja salibandyn ja futsalin merkeissä. 400 metrin sisäjuoksuradalla Tunnellissa testattiin aitoja ja lähtötelineitä. Tanssisalissa nautittiin muun muassa joogasta ja ketteryysharjoituksista.

Vierailu stadionin kenttäalueella ja tornissa oli monelle treenipäivän kohokohta ja palautteet päivästä kertoivat muistoihin jäävästä elämyksestä.

Kiitos mukavasta treenipäivästä. Kokemus oli hieno ja oli virkistävää vaihtelua päästä harjoittelemaan muualla kuin omissa tutuissa harjoitustiloissa. Uskon että vastaavia mahdollisuuksia kannattaa tarjota urheiluseuroille jatkossakin. 

LähiTapiolan treenipäivä Olympiastadionilla järjestetään jälleen loka-marraskuun vaihteessa 2023 ja joukkueet valitaan edellisvuosien tapaan mukaan arvonnalla alkusyksystä. 

Stadionpäivä oli meille tosi mukava kokemus. Ollaan käynnistetty junioritoiminta uudelleen ns. nollasta pari vuotta sitten ja meillä ikäryhmät vielä niin sekaisin, ettei virallisia pelijoukkueita pystytty muodostamaan. Tämän vuoksi monenlaiset turnaukset ja leiritykset yms. jääneet hyvin vähiin. Stadiontreenit olivat tosi mukava piristysruiske ja ryhmähengen kohotus sisäkauden alkuun. Kaikki olivat innoissaan ja vaikuttuneita tiloista ja ilmapiiristä.