OLYMPIASTADION AVAUTUU ELOKUUSSA 2020

Julkaistu 29.2.2020

Ensi syksynä ilmassa on suuren juhlan tuntua, kun Helsingin Olympiastadion avaa jälleen porttinsa. Stadionin salaisuudet paljastetaan ensimmäisenä suurelle yleisölle – onhan kyseessä uudistusten jälkeenkin suomalaisten stadion. 

 

Avajaisviikot elo- ja syyskuussa 2020

Olympiastadion uutta aikaa juhlistetaan kokonaisuudessaan Avajaisviikoilla elo- ja syyskuussa 2020. Avajaisviikkojen aikana järjestetään useita maksuttomia vierailijapäiviä, jolloin voi koeistua stadionin uudet penkit ja aistia uuden aikakauden tunnelmaa. Syyskuussa viikolla 38 avaamme ovet myös kenttäalueelle ja kutsumme vierailijat liikkumaan. 

Avajaisviikoilla pääsee tutustumaan myös täysin uudistettuun Urheilumuseoon, jossa panostetaan elämyksellisyyteen ja vaihtuviin näyttelyihin. Ensimmäisessä vaihtuvassa näyttelyssä avataan stadionin vaiheita 1920-luvun haaveista olympiavuoteen 1952 ja monien hienojen hetkien kautta 2020 uudistukseen. Urheilumuseon sisäänpääsy on ilmainen alle 18-vuotiaille. Stadionin torniin pääsee tuttuun tapaan pientä pääsymaksua vastaan. 

Avajaisviikoilla käynnistyvät myös Olympiastadionin suurtapahtumat.

****************

Lisätietoa avajaisviikoista ja tulevista urheilun, viihteen ja kulttuurin tapahtumista julkaisemme kevään 2020 aikana. 

Kohtaamisia, elämyksiä, fiilistä ja suuria tunteita. Kaikkea tätä luvassa stadionin uudella aikakaudella. 

Nähdään Olympiastadionilla!