Olympiastadion ilmakuva

OLYMPIASTADION JA TAHTO OVAT KESÄN SYKÄHDYTTÄVIMMÄT LOMAKOHTEET

Julkaistu 20.6.2023

Tänä vuonna 85 vuotta täyttävä Olympiastadion ja siellä sijaitseva Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO ovat auki koko kesän aamusta iltaan. Olympiastadionilta löytyy mukavaa tekemistä ja sykähdyttäviä elämyksiä koko perheelle. 72 metriä korkeasta Olympiastadionin tornista avautuu hulppeat näkymät Helsingin kesäiseen kaupunkimaisemaan. 

Kesällä Olympiastadion ja TAHTO ovat avoinna joka päivä. Olympiastadioniin voi tutustua opastetuilla stadionkierroksilla ja kesän uutuutena on muiden kierrosten lomassa Katolta maan alle -kierros. Stadionin torni on avoinna aamusta iltaa. Olympiastadionilla vierailijoita palvelee myös ravintola Bistro Stadion ja sen kesäterassilla voi ihailla ruokailun lomassa Stadionin upeaa ja palkittua arkkitehtuuria.  

TAHDOSSA on tänä kesänä esillä neljä erilaista näyttelyä. Päänäyttelyn lisäksi vaihtuvana näyttelynä jatkuu 27.8. saakka ympäristöaiheinen Menneen talven lumet -näyttely. Esillä on myös 14.6. saakka Eläintarhanajosta kertova Eltsu Grand Prix -näyttely ja juhannuksen jälkeen TAHDOSSA muistellaan kesän 1983 yleisurheilun MM-kisoja, jotka järjestettiin ikonisella Olympiastadionilla tasan 40 vuotta sitten. Yleisurheilun MM83 pop up -näyttely on esillä 26.6.–31.8. TAHDOSSA järjestetään kesällä tuttuun tapaan paljon avoimia yleisöopastuksia näyttelyihin.

Jos tulet muualta Suomesta, on Olympiastadion vain kahden kilometrin päässä Helsingin päärautatieasemalta. Pääset Olympiastadionille ja TAHTOON rautatieasemalta kätevästi ratikoilla numero 2,4, ja 10, tai pyörällä ja kävellen kaunista Töölönlahden rantareittiä pitkin. Olympiastadionin läheisyydestä löytyy parkkitilaa niin Kisahallin kuin Jäähallinkin puolelta.  

Tervetuloa Olympiastadionille - fiiliksen takia!

Lisätietoa Olympiastadionin ja TAHDON palveluista:

www.stadion.fi

www.tahto.com