Olympiastadionin liikuntasali 1

OLYMPIASTADIONILLA PELATAAN KESÄLLÄ SULKAPALLOA

Julkaistu 19.7.2021

Olympiastadionin uudet maanalaiset liikuntatilat tarjoavat upeat puitteet harjoitteluun ja harrastamiseen – ihan jokaiselle. Heinäkuun ensimmäisestä päivästä alkaen pääsemme vihdoin avaamaan kaikille avoimet sulkapallovuorot Olympiastadionin liikuntasali 1:sessä

Olympiastadionin sulkapallovuoroja voi varata ainoastaan verkossa heinä-elokuun aikana, arkisin klo 9.00-18.30 ja lauantaisin klo 11.00-15.30. Yhden sulkapallokentän vuokra on 20 €/tunti. Stadionilla on myös muutamia vuokramailoja ja -palloja, joita voi vuokrata varauksen yhteydessä.

Sulkapallovuorot toteutetaan terveysturvallisesti. Liikuntasali 1:sessä on kolme sulkapallokenttää, jotka on rajattu väliverhoilla. Jokaiselle kentälle on oma sisäänkäynti. Suosittelemme, että pukuhuonetiloja ei käytettäisi. Olympiastadionin tiloissa liikuttaessa tulee käyttää kasvomaskia ja tiloissa on tiloissa on runsaasti käsiendesinfiointimahdollisuuksia. Sulkapallon pelaamisen aikana maskin voi ottaa pois.

Sulkapallon jälkipelit hoituvat Olympiastadionin ravintolassa, Bistro Stadionissa, jossa on tänä kesänä myös oma terassi stadionin kenttäalueella.

Sisäänkäynti Olympiastadionille tapahtuu vierailijakeskuksen kautta, joka sijaitsee tornin juurella.

Lisätiedot, vuoron muutokset ja peruutukset: [email protected] tai puh. 050 3431619.