STADION AVATAAN JA VIHITÄÄN KÄYTTÖÖN 22.8.2020. AVOINTEN OVIEN -PÄIVIÄ 24.8. ALKAEN.

Julkaistu 30.7.2020

Suomalaisille rakas Olympiastadion avautuu yleisölle elokuussa. Kutsumme kaikki suomalaiset mukaan seuraamaan Olympiastadionin avautumista ja käyttöön vihkimistä Nelosella ja Ruudussa lauantaina 22.8.2020. Maksuttomat vierailut Olympiastadionille käynnistyvät heti TV-avajaisten jälkeen.  

 

Tervetuloa vierailemaan Olympiastadionille Avajaisviikkoilla

Olympiastadionin uutta aikaa juhlistetaan kokonaisuudessaan Avajaisviikoilla elo- ja syyskuussa. Avajaisviikkojen aikana järjestetään useita maksuttomia vierailijapäiviä viranomaisohjeistukset ja kokoontumisrajoitukset huomioiden. Myös stadionin torni avautuu Avajaisviikkojen aikana. 

Lippujen lunastus 24.-30.8.2020 toteutettaviin maksuttomiin vierailijapäiviin avautuu keskiviikkona 5.8. klo 12.00 Lippupisteessä osoitteessa lippu.fi. Lippuja on mahdollista lunastaa myös R-kioskeista ja kaikista Lippupisteen myyntipisteistä.  Huomioithan, että koronarajoitusten ja viranomaismääräysten johdosta stadionilla on mahdollista vierailla vain ennakkoon lunastetuilla lipuilla. Elokuussa viikolla 35 järjestettävät avointen ovien päivät toteutetaan kaikki ulkotiloissa Olympiastadionin A-katsomossa ja Pohjoisella Stadiontorilla.

Ennakkolippujen myyntiin stadionin torniin avautuu viikolla 33. Tiedotamme sivustollamme ja sosiaalisen median kanavissamme tarkemmin asiasta.

Elokuun 23. päivä meillä on ilo kutsua kaikki Stadionkeräyksen osallistuneet Olympiastadionille. Lisätietoa lahjoittajapäivästä tästä

Avajaisviikkojen aikana käynnistyy myös Olympiastadionin tapahtumatoiminta yhteistyössä tapahtumajärjestäjien kanssa. 

 

Avajaisviikkojen maksuttomien vierailijapäivien aikataulu

22.8. Avajaiset ja käyttöön vihkiminen (suora tv-lähetys, Nelonen ja Ruutu)

23.8. Lahjoittajapäivä

24.-30.8. Avointen ovien päivät katsomoon 

14.-19.9. Avointen ovien päivät kenttäalueelle

21.-24.9. Helsinki Liikkuu -päivät

 

Avointen ovien -päiviä on toteuttamassa ja mahdollistamassa Olympiastadionin yhteistyökumppanit.

Tervetuloa mukaan Olympiastadion uudelle aikakaudelle TV-lähetyksen kautta 22. elokuuta ja vierailijapäiville stadionille elo- ja syyskuussa.