Ski weeks

STADION SPRINT 24.2.2022

Julkaistu 6.10.2021

Huippu-urheilun ja yllätyksellisen shown ennenkokematon yhdistelmä 

Elämys, jollaista ei olla ennen nähty! Helsingin Olympiastadionin pimenevä ilta tarjoaa kihelmöivät puitteet täysin uudenlaiselle tapahtumalle.

Hiihdon supertähdet ottavat toisistaan mittaa viihteellisessä mutta kovatasoisessa kisassa, josta ei puutu valoa, musiikkia eikä suuren urheilutapahtuman juhlavaa hurmosta – tämä on super bowl -henkeä suomalaisittain! Kansainvälisen kutsukisan kotimaisia staroja ovat mm. Iivo Niskanen, Jasmi Joensuu ja Ristomatti Hakola.

Kisan yllätyskertoimia lisäävät vielä sekä naisten että miesten sarjassa kisaavat jokerit, joiden henkilöllisyys paljastetaan vasta, kun he ovat kohdanneet voittajansa. Varmista katsomopaikkasi ja heittäydy helmikuiseen hurmokseen täyden tunnelman stadionilla!

Stadionin ladut avoinna kaikelle kansalle

Ja miksi rajoittaa hiihdon hurma vain katsomiseen, kun voit hiihtää Stadikan latua myös itse. Ilmaiseksi ja koko helmikuun ajan. Nappaa mukaan omat joukkosi ja hiihdä itsesi historiaan ennenkokemattomissa, elämyksellisissä puitteissa. Stadion Sprint sekä kuukauden ajaksi koko kansalle Olympiastadionilla tarjottava hiihtomahdollisuus ovat osa Hiihtoliiton kumppaneineen tuottamaa Helsinki Ski Weeks -tapahtumakokonaisuutta, joka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa.