Haloo Helsinki! - Haloo Stadion! tapahtumamainos

UUDISTETUN OLYMPIASTADIONIN ENSIMMÄINEN MEGAKONSERTTI 18.6. - HALOO HELSINKI!

Julkaistu 13.6.2022

Konserttiviikko ja pitkä odotus palkitaan, kun Haloo Helsinki nousee Olympiastadionin lavalle lauantaina 18. kesäkuuta. Tässä vinkit onnistuneeseen tapahtumapäivään. 

 

Radio Suomipop ylpeänä esittää

Haloo Helsinki! – Haloo Stadion!
Olympiastadion, Helsinki

La 18.6.2022

 

AIKATAULU & SAAPUMINEN

Narikka 16:00–01:00 (Olympiastadionin aukio, eteläinen portti)
17:30 Portit
18:00 Anton Morozov
19:00 Jambo
19:30 Louie Blue
21:00 Haloo Helsinki! (arvioitu kesto n. 2h 45min)

 

SAAVU PAIKALLE VIIMEISTÄÄN 1H ENNEN KONSERTTIA

Kun lähes 40 000 ihmistä saapuu samanaikaisesti konserttiin ei jonoilta ja ruuhkilta voida kokonaan välttyä. Tässä vinkit onnistuneeseen konserttiin:

 

1) SAAVU AJOISSA PAIKALLE & PALVELUT
Ohjeistus on, että yleisön tulee saapua paikalle viimeistään 1h ennen Haloo Stadion! -konserttia. Uusi ja uljas Olympiastadion palvelee asiakkaita heti klo 17:30 alkaen. Paikan päältä löytyy lukuisia juoma- ja ruokapisteitä, joiden palveluista voit nauttia. Ehdit myös ajoissa saapuessasi vierailla fanituotepisteellä. Valtavan yleisömäärän vuoksi porteille ja liikenteeseen on odotettavissa ruuhkia konserttipäivinä.

 

2) VALITSE ETELÄINEN PORTTI SAAPUMISEEN
Tervetuloa Olympiastadionille! Tapahtuman osoite on Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki. Tapahtumaan on asiakkaille kolme pääsisääntuloporttia: Stadionin pohjois-, etelä- ja itäpuolella. Suosittelemme eteläistä porttia (Olympiastadioninaukio, Paavo Nurmen muistomerkki), sillä sen jonotusalue on suurin.

 

3) LIPUNLUKU JA TURVATARKASTUS
Voit saapua sisään mistä tahansa portista. Kaikilla sisääntuloväylillä suoritetaan pääsylipun tarkastus ja turvatarkastus. Ota lippusi valmiiksi esille hyvissä ajoin. Mikäli lippusi luetaan älypuhelimelta, laita näyttösi kirkkaus maksimiasetukselle ennen lipunlukua.

 

4) KÄYTÄ JULKISTA LIIKENNETTÄ
Julkinen liikenne on paras keino saapua ja poistua paikalta. Olympiastadionin lähialueen tiet tulevat ruuhkautumaan ja katuja voidaan sulkea ruuhkien vuoksi ajoliikenteeltä. Omalla autolla ei pääse konserttialueen lähistölle. Jätä auto esimerkiksi keskustan pysäköintitaloihin ja saavu paikalle julkisilla.
Saatto- ja noutokyydit tulee sopia riittävän kauas tapahtuma-alueesta.

Konsertin päätyttyä bussilinjoja 37, 40, 321, 322, 431N ja 500 sekä L-, P- ja K-lähijunien vuoroja ajetaan normaalia pidempinä.

 

5) ALUEKARTTA JA KAIKKI LISÄTIEDOT KONSERTISTA
https://nelonenmedialive.fi/tapahtuma/haloohelsinki/

Haloo Helsinki aluekartta

 

LIPUT & IKÄRAJAT
Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput käyvät vuoden 2022 konserttiin sellaisenaan.

Keikka on ikärajaton (lukuunottamatta anniskelukatsomoa), permannon suositusikäraja 12 vuotta. Alle 12-vuotiaiden tulee saapua konserttiin täysi-ikäisen huoltajan kanssa. Jokainen konserttiin tulija tarvitsee oman lipun. Stadionille ei voi tuoda lastenvaunuja tai -rattaita.

Tapahtumaan on myynnissä VIP-paketteja sekä Lippu.fi:n että TMG Eventsin kautta

 

ESTEETTÖMYYS & AVUSTAJAT
Toivotamme liikuntarajoitteiset asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi konserttiin ja työskentelemme toimivien järjestelyiden puolesta. Liikuntarajoitteisen konserttivieraan henkilökohtainen avustaja ei tarvitse tapahtumaan omaa lippua, jos avustettava henkilö on ostanut konserttiin pyörätuolilipun. Pyörätuolilippuja voit ostaa verkkokaupasta tai tiedustella joko Lippupisteen lippukaupasta tai puhelinpalvelusta. Paikkoja saatavilla rajoitettu määrä.

Näkövammaisen, tai muusta syystä avustajan tarvitsevan konserttivieraan avustaja tarvitsee oman lipun, mikäli avustettavan paikka sijaitsee istumakatsomossa. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä Lippupisteen asiakaspalveluun, https://www.lippu.fi/campaign/yhteystiedot. Mikäli avustettavan paikka sijaitsee kentällä, ei avustaja tarvitse erillistä lippua. Turvallisuussyistä emme voi ottaa pyörätuoliasiakkaita permannolle/Golden Circleen. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Tapahtuma-alueelta löytyy invavessoja. Jos sinulla on jotain kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä [email protected].

Lue kaikki info esteetömyydestä: https://nelonenmedialive.fi/tapahtuma/haloohelsinki/

 

INFO
Konsertin tuottaa Nelonen Media Live & HMG.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, lue tapahtuman infot täältä: https://nelonenmedialive.fi/tapahtuma/haloohelsinki/
Voit ottaa yhteyttä konsertin järjestäjään sähköpostitse: [email protected]

Tapahtumajärjestäjä kerää lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta järjestäjä pystyy tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti ja palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.