Olympiastadion Tunneli kuva 1

YKSITYISHENKILÖIDEN LIIKUNTAVUOROT VARATTAVISSA - UUTUUTENA PÖYTÄTENNIS

Julkaistu 21.11.2023

Yksityishenkilöiden kertamaksulliset vuorot 400m sisäjuoksuradalle ja sulkapallokentille ovat taas varattavissa. Lisäksi 30.10. alkavat uudet pöytätennisvuorot.

Vierailijakeskuksessa käy maksuvälineenä myös E-passi ja Edenred, joilla voit maksaa mm. henkilökohtaisia liikuntavuoroja

Marraskuun alusta maaliskuun loppuun tarjoamme tänäkin talvena ikääntyneille maksuttoman sisäliikuntavuoron 400m sisäjuoksuradalla. Radalle voi tulla kävelemään, sauvakävelemään tai juoksemaan.

Juoksuvuorot

Sisäjuoksuvuoron (Tunneli) kertalipun hinta on 10 € ja se on voimassa 60 min. Kertalippuja voi ostaa myös useammalle tunnille kerralla. Seuraavat tunnit ovat hinnaltaan 5 €/h. Parhaiten varmistat paikkasi juoksuvuorolle lunastamalla kertalipun ajanvarauskalenterimme kautta (henkilömäärä rajattu Tunnelissa). Lipun voi ostaa myös Olympiastadionin Vierailijakeskuksesta, mikäli paikkoja vuorolle on vapaana. 

Alennusryhmien (opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, siviilipalvelushenkilöt, työttömät) ensimmäisen tunnin hinta on 6€ ja seuraavien tuntien hinta 3€/h. Alennusryhmähinnan saa Vierailijakeskuksesta, maksamalla vuoron paikan päällä saapuessaan. Muista katsoa ensi juoksuvuoron varauskalenterista milloin vuoroja on tarjolla.

Lisää vuoroja on luvassa myös pitkin talvea, avoimet vuorot avataan aina kuukausittain edellisen kuun puolivälissä. 

Lisätiedot, vuoron muutokset ja peruutukset: [email protected] tai puh. 050 3431619.

Sulkapallo

Olympiastadionin sulkapallovuoroja voi varata niin ikään myös verkossa. Yhden sulkapallokentän vuokra on 20 €/tunti. Jokaiselle sulkapallokentälle on oma sisäänkäynti ja kenttien välissä on seinä. Stadionilla on myös muutamia vuokramailoja ja -palloja, joita voi vuokrata varauksen yhteydessä.

Lisää vuoroja on luvassa myös pitkin talvea, avoimet vuorot avataan aina kuukausittain edellisen kuun puolivälissä. 

Lisätiedot, vuoron muutokset ja peruutukset: [email protected] tai puh. 050 3431619.

Pöytätennis

Uutuutena tarjoamme pöytätennisvuoron, joka soveltuu 2-4 pelaajalle. Vuoron hintaan kuuluvat myös mailat ja pallot, joten tervetuloa kokeilemaan pöytätennistä! Pöytätenniksen hinta on 15€/h.

Varaa pöytätennisvuoro

Lisätiedot, vuoron muutokset ja peruutukset: [email protected] tai puh. 050 3431619.

Ikääntyneiden liikuntavuoro

Yli 64-vuotiaille Olympiastadion yhteistyössä LähiTapiolan kanssa tarjoaa talven ajalle maksuttoman liikuntavuoron 400m sisäjuoksuradalla.

Vuoro on maanantaisin klo 8.30-9.30. Ensimmäinen vuoro ma 6.11. Sisäänkäynti ja ilmoittautuminen vuorolle Vierailijakeskuksessa (ei vaadi ennakkovarausta). Vierailijakeskus löytyy tornin juurelta.

Vuorolla voi kävellä, sauvakävellä tai juosta. Myös rollaattorin tai pyörätuolin käyttö on mahdollista. Tilaan on tarvittaessa esteetön kulku.

HUOM! Vuoroa ei ole joulupäivänä 25.12. eikä uudenvuodenpäivänä 1.1. stadionin ollessa suljettuna. Maaliskuussa 2024 jalkapallon mahdollinen kansainvälinen ottelutapahtuma saattaa tuoda muutoksia vuoroihin.