YLEISÖINFO KAIJA KOO - SUPERSTADION

Julkaistu 14.8.2023

Yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista artisteista, Kaija Koo, valloittaa Helsingin Olympiastadionin lauantaina 19. elokuuta 2023.

TAPAHTUMAINFO:

AIKATAULUT

17:30 portit
19:00 Käärijä
20:00 Kaija Koo

Kaija Koon konsertin kesto noin 2,5h.

Ympäri Olympiastadionia on sijoitettu suuri määrä mm. ruoka- ja juomamyyntipisteitä sekä WC-tiloja. Nämä kaikki löydät Olympiastadionin palvelukartasta TÄÄLTÄ.

LIPUT & IKÄRAJAT

Liput alk. 49,90€ Lippupisteestä. Konsertit ovat sallittuja. Permannon suositusikäraja on 12-vuotta. Suosittelemme kaikille konserttivieraille kuulonsuojausta. Tapahtuma-alueelle ei voi tuoda rattaita tai vaunuja. Mikäli tarvitset apua lippujen kanssa, on eteläisellä portilla ticket help -piste, joka avataan konserttipäivänä klo 16.30.

SAAVU PAIKALLE AJOISSA

Olympiastadionin portit avataan klo 17.30 konserttipäivinä. Suuren yleisömäärän vuoksi porteille ja liikenteeseen on odotettavissa ruuhkia. Tapahtumalla ei ole virallista pyöräparkkia. Toivomme, että pyörät jätetään lähialueelle, siten etteivät ne aiheuta kulkuesteitä tai lähialueen asukkaille turhaa häiriötä. Voit saapua sisään stadionille mistä tahansa sisäänkäynnistä. Sisääntuloväylillä tarkistetaan pääsyliput ja suoritetaan turvatarkastus. Sisäänkäyntien sijainnit näet tapahtuma-alueen pohjakartasta.

Golden Circle -alueelle kulku tapahtuu maratonportista etelään päin olevasta kulkuväylästä. Golden Circle -alueelle saapuville jaetaan omat Golden Circle -rannekkeet.

KIELLETYT ESINEET

Alueelle ei saa tuoda alkoholia, lasipulloja tai tölkkejä, ampuma- tai teräaseita (sis. monitoimityökalut), ilotulitteita, spray-pulloja (esimerkiksi hiuslakka tai ponnekaasulla toimiva aurinkorasvapullo) tai muita vastaavia vaarallisia esineitä. Sateenvarjot ovat kielletty, jotta sateen sattuessa kaikilla olisi mahdollisimman hyvä näkyvyys lavalle. Alueelle saa tuoda tyhjän 0,5 litran muovisen vesipullon, sekä maksimissaan 2 desin mehutetran. Portilla suoritetaan turvatarkastus, ja järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen siitä, onko jokin esine turvallisuusriski.

KÄYTÄ JULKISTA LIIKENNETTÄ

Keikkapäivänä Mäntymäen kentällä, Kisahallin takana, on rajattu määrä yleisöparkkipaikkoja henkilöautoille hintaan 12e (sis.alv) per auto. Maksu parkkialueen portilla onnistuu vain kortilla tai MobilePayllä. Suosittelemme kuitenkin saapumaan paikalle julkisilla. Tarkista reittiehdotukset Olympiastadionille osoitteesta -> www.hsl.fi

Suuren ihmismäärän vuoksi VR:n junaliikenne on lisännyt tapahtumapäivänä lisävuoron:
LA 19.8. IC 691 Helsinki – Tampere klo 23.59-02:02 

NARIKKA

Narikka sijaitsee stadionin eteläisessä päädyssä Olympiastadioninaukiolla. Narikka on auki konserttipäivinä 16:30 – 23.00. Viiden euron narikkamaksun voi maksaa käteisellä tai kortilla. Lisäkäynnit narikassa maksavat kolme euroa. Tilapäinen taksitolppa palvelee konsertin loppuessa Pohjoisella Stadionintiellä.

LÖYTÖTAVARAT

Narikkaan jääneet löytötavarat toimitetaan Kampin löytötavarapisteeseen keikan jälkeen maanantaina 21.8. Muualta Olympiastadionilta löytyneitä tavaroita voi tiedustella 22.8. tiistai-iltaan saakka saakka Olympiastadionin vierailijakeskuksesta, jonka jälkeen ne toimitetaan ke 23.8. Kampin löytötavarapisteeseen. Kampin löytötavaroita voi tiedustella osoitteesta ->  http://www.htp-palvelut.com/loytotavarapiste ma 21.8. klo 12 jälkeen.

ESTEETÖN KATSOMO

Pyydämme tarkistamaan etukäteen pääsylipusta missä katsomossa esteetön katsomopaikkasi sijaitsee. Katsomon D lähin sisäänkäynti on stadionin itäpuolen sisäänkäynti. Kulku D-katsomon esteettömään katsomoon opasteiden mukaan katsomon takaa tulevilta rampeilta ja G-katsomoon hissillä ylös pohjoiselta stadiontorilta katsomon G9 kohdalla.

Invavessoja on esteettömien katsomoiden läheisyydessä sekä muualla tapahtuma-alueella. Hammarskjöldintiellä on invatakseille ja henkilöautoille varattu muulta liikenteeltä suojassa oleva pysähdys / drop off -paikka. Liikennettä ohjaavat järjestyksenvalvojat ja ohjeistavat konserttivieraita paikan päällä.
Olympiastadionin palvelukartta löytyy täältä ->
https://compassgroup.maps.zoneatlas.com/kaija-koo

TURVALLINEN TILA

Haluamme luoda turvallisen ja viihtyisän tapahtuman kaikille, ja olemme sitoutuneet noudattamaan turvallisen tilan periaatteita. Tapahtumassa on nollatoleranssi häirinnälle, syrjinnälle ja väkivallalle. Henkilökunnalla on oikeus poistaa turvallisen tilan periaatteita rikkova henkilö keikalta.

TAPAHTUMATORI

Olympiastadionin edustalla toimii konserttipäivänä tapahtumatori, joka aukeaa klo 15.00. Tapahtumatorilta löytyy muun muassa Kaija Koon ja Käärijän fanituotteiden myyntipisteet sekä Käärijän oma saunarekka. Tapahtumatori on K-18 anniskelualuetta, mutta fanituotteiden osto on mahdollista myös anniskelualueen ulkopuolelta. Tapahtumatori on auki myös konsertin päätyttyä säävarauksella.

Käärijän Saunarekka on osa K-18 anniskelualuetta. Tapahtumapäivän VIP-saunavuorot ovat kestoltaan 1,5h. Varaa aikasi saunarekkaan osoitteesta -> https://bit.ly/saunarekka. Paikkoja on rajoitetusti. Saunarekka on avoinna jo klo 13.00 alkaen

Tervetuloa Olympiastadionille - fiiliksen takia!

Kaija Koo Olympiastadion 19.8.2023 - kartta