Rammstein Olympiastadionilla 27. - 28.5.2023

YLEISÖINFO RAMMSTEININ KONSERTTEIHIN

Julkaistu 25.5.2023

 

Rammsteinin suurkonsertit järjestetään Olympiastadionilla lauantaina 27.5. ja sunnuntaina 28.5.2023.

Alta löydät tapahtumien yleisöinfot sekä aluekartan.


Tutustu kaikkiin palveluihin! Tapahtuman aluekartan, myyntipisteiden sijainnin tuotevalikoimineen, wc-tilat ja muut palvelut stadionilta löydät TÄÄLTÄ.

MIHIN VOIN OLLA YHTEYDESSÄ KONSERTTIIN LIITTYEN? 
Mikäli sinulla on kysyttävää konsertista, tilauksestasi tai lippujen ostosta, olethan yhteydessä lippu.fi:n asiakaspalveluun puhelimitse numeroon 010 633 1075 (ma-la klo 9–19) tai osoitteeseen [email protected]. Kiireellisissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä puhelimitse. 

AIKATAULU:
PORTIT KLO 17.00
ABÉLARD noin 20.00
RAMMSTEIN noin 21.00

Aikataulut ovat arvioituja ja voivat muuttua. Saavuthan viimeistään kahta tuntia ennen pääesiintyjää, sisäänpääsyn sujuvoittamiseksi. Tapahtuma päättyy viimeistään klo 24.00.


LIPUT
Rammsteinin-konsertin liput on loppuunmyyty. Seuraathan lipunmyyntisivua mahdollisten ennen tapahtumaa vapautuvien lippujen osalta.

Lipulla pääsee sisään stadionille vain kerran. Jokaisella konserttiin saapuvalla tulee olla oma lippu iästä huolimatta.

Konsertissa on käytössä nimetyt liput: lippuihin tulostuu tilaajan nimi. Mikäli tilauksellasi on useampia lippuja, kaikkien seurueeseen kuuluvien tulee saapua konserttiin samanaikaisesti yhdessä tilaajan kanssa. Lippujen tilaajan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä kuvallisella henkilöllisyystodistuksella (passi, ajokortti, henkilökortti) sisäänpääsyn yhteydessä. Lipussa tulee olla sama sukunimi kuin henkilöllisyystodistuksessa.

Lippu.fi varaa oikeuden mitätöidä kaikki ostot, joiden havaitaan
rikkovan sallittua ostorajoitusta tai joiden epäillään päätyvän jälleenmyyntiin.


FEUERZONE
Feuerzone-lipulla pääsee sisään vain itäpäädystä eli Talvipuutarhan/Uimastadionin puoleisesta sisäänkäynnistä MARATHON GATE. Feuerzone-lipun ostaneet saavat rannekkeensa sisäänkäynnin yhteydessä porteilla. Ranneke ei oikeuta poistumaan ja palaamaan takaisin stadionille.

SISÄÄNKÄYNNIT
Suosittelemme saapumaan Olympiastadionille eteläisen sisäänkäynnin kautta Olympiastadionin aukiolta, tällä sisäänkäynnillä on suurin jonotusalue.
Sisäänkäynneillä suoritetaan turvatarkastus, henkilöllisyyden tarkastaminen ja lipunluenta. Otathan lippusi ja henkilöllisyystodistuksesi valmiiksi esille jo jonotusvaiheessa. Ylimääräiset tavarat voi jättää alueen ulkopuolella sijaitsevaan maksulliseen narikkaan.

KORVATULPPAMYYNTI
Korvatulppia myydään kiertävillä pisteillä, joita stadionilla on yhteensä 50 myyntipistettä. Kaikkien sisäänkäyntien yhteydessä löytyy myös myyntipiste.

MITÄ JOS TILAAJA EI PÄÄSEKÄÄN PAIKALLE?
Mikäli tilaaja ei jostain syystä pääse osallistumaan konserttiin, lipputilaukselle voi maksusta vaihtaa nimen yhden kerran. Nimenvaihto tulee tehdä ennakkoon, viimeistään 20.5.2023 mennessä. Nimenvaihto maksaa 10 € / tilaus + toimitusmaksu. Hinta veloitetaan maksukortilta (Visa tai Mastercard) tai MobilePay:llä. Uusi lippu toimitetaan PDF-lippuna (koskee myös mahdollista Fanticket –lippua).

Kaikki nimenvaihdot tulee tehdä lippu.fi:n puhelinpalvelun kautta 0106331075 (ma-la klo 9-19) ja ne käsitellään ainoastaan alkuperäisen tilaajan pyynnöstä. Nimenvaihtoa varten tarvitaan tilausnumero. Nimenvaihtoja ei käsitellä sähköpostitse. Oman lipun voi myös myydä eteenpäin lippu.fi:n virallisessa fanSALE -jälkimarkkinapaikassa, joka sulkeutuu 24h ennen konserttia -> https://www.fansale.fi/fansale/

Lisäliikennettä junille, busseille ja ratikoille. Tiedote lisäliikenteestä löytyy: https://www.hsl.fi/hsl/uutiset/liikennetiedote/2023/05/lisaliikennetta-olympiastadionilla-lauantaina-ja-sunnuntaina-27.5.-ja-28.5.-rammsteinin-konsertin-takia

Tervetuloa Olympiastadionille - fiiliksen takia!

Rammstein 27.-28.5. aluekartta