YLEISÖINFO SUOMI - SLOVENIA JA SUOMI - SAN MARINO EM-KARSINTAOTTELUIHIN

Julkaistu 13.6.2023

Jalkapallon miesten A-maajoukkueen EM-karsintojen kotiottelut käynnistyvät. Kesäkuussa Huuhkajat pelaa kaksi kotiottelua Helsingin Olympiastadionilla.

Huuhkajat kohtaa kesäkuussa Olympiastadionilla Slovenian ja San Marinon.

Pe 16.6. klo 19:00 Suomi - Slovenia 
Ma 19.6. klo 19:00 Suomi - San Marino 

Tutustu kaikkiin palveluihin! Tapahtuman aluekartan, myyntipisteiden sijainnin tuotevalikoimineen, wc-tilat ja muut palvelut stadionilta löydät TÄÄLTÄ.

Yleisöinformaatio otteluihin saapuville

Tulethan ajoissa paikalle. Portit aukeavat 1,5h ennen ottelua eli klo 17:30. Suosittelemme saapumaan paikalle viimeistään tunti ennen ottelun alkua.

Suosittelemme saapumaan Olympiastadionille julkista liikennettä hyödyntäen. Tietoa joukkoliikenteen vuoroista löydät HSL-sovelluksesta sekä HSL:n verkkosivuilta. Kaukoliikenteen junavuorot näet puolestaan yhteistyökumppanimme VR:n matkahausta.
Helsingin päärautatieasemalta (2,2 km), Pasilan asemalta (1,8 km) ja Kampissa sijaitsevalta Helsingin linja-autoasemalta (2,2 km) on hyvät julkiset liikenneyhteydet Olympiastadionille, ja jokainen edellä mainituista asemista on myös kohtalaisen kävelymatkan päässä.

Stadionille pääsee hyvin kevyenliikenteenväyliä pitkin. Pyöräparkkeja löytyy esimerkiksi Kisahallilta ja Uimastadionin edustalta.

Parkkitilaa autoille on Olympiastadionin läheisyydessä hyvin rajallisesti. 

Kaikista porteista on pääsy kaikkiin katsomoihin. Stadionin ympäri pääsee kiertämään myös porttien sisäpuolella ja yleisöpalvelutiloissa voi kulkea vapaasti. Ota lippusi valmiiksi esille ennen portille tuloa.

Ruoka- ja juomamyyntipisteet sekä WC:t löytyvät jokaisen katsomonosan lähettyviltä.

Pukeudu valkoiseen – Kannustetaan yhdessä Huuhkajat voittoon!

Lisätietoa löydät Palloliiton sivuilta.

Tervetuloa Olympiastadionille - fiiliksen takia!

Olympiastadion Huuhkajat kartta 2023