Kokoustarjoilut - stadionleivos

Asiakastarinat

Olympiastadion on olemassa siksi, että ihmiset tarvitsevat kohtaamisia ja Olympiastadionin tilat antavat puitteet merkittävien asioiden jakamiselle. Stadion on pienten ja isojen tapahtumien haluttu ja luotettava yhteistyökumppani.

Asiakkaidemme ajatuksia

"Ennen tilaisuutta asiointi oli ystävällistä, ripeää ja joustavaa. Tilaisuudessa mainiota asiakaspalvelua, kaikki sujui suunnitellusti ja aikataulussaan, tarjoilut oli maittavia ja sovitun mukaisia. Stadionkierros oli sopivan mittainen."

"Varaaminen sujui helposti, samoin kuin yhteydenpito myyntiin /asiakaspalveluun. Kaikki henkilökunta Stadionilla oli 10+ . Kiva ympäristö pitää kokousta. Oikein hyvä hinta-laatusuhde puolen päivän kokouspaketilla. Pidimme myös opastetusta kierroksesta Stadionilla, kaikkineen oli onnistunut kokonaisuus. Kiitos!"

"Hyvin toimi kokonaisuus, siistit tilat ja hyvä palvelu henkilökunnalta."

"Tilajärjestelyt, audiolaitteet, aamupala-tarjoilu, opastettu kierros kaikki 10+. Aivan loistavat järjestelyt. Ystävällinen, asiantunteva henkilökunta. Suosittelen ehdottomasti Olympiastadionia tilaisuuksien järjestämiseen."