Kuva: Opastettujen stadionkierrosten kuvituskuva, kuvan taustalla Olympiastadionin tornia

Tilauskierros

Helsinki oppaiden vetämillä opastetuilla stadionkierroksilla sukelletaan Olympiastadionin historiaan ja tutustutaan samalla uudistettuun Olympiastadioniin.

60 minuutin opastettu stadionkierros

Hintaan sisältyy opastetun kierroksen lisäksi myös pääsy Urheilun- ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO:on (ent. Urheilumuseo) sekä vierailu stadionin tornissa. Vierailuun kannattaa kokonaisuudessaan varata aikaa yhteensä vähintään 1,5 tuntia.

60 min. kierroksen hinnoittelu:

  • Yhden tilausryhmän hinta on 320€+ ALV 0% (Stadion-säätiö ei ole arvonlisäverovelvollinen).
  • Ryhmän enimmäiskoko on 20 henkeä + matkanjohtaja/tilaaja.
  • Yksi matkanjohtaja/tilaaja per kierros pääsee kierrokselle maksutta.
  • Kun kyse on yli 21 hengen ryhmästä tai lasten ja nuorten ryhmästä, olethan yhteydessä: [email protected].

60 minuutin opastettuja stadionkierroksia toteutetaan myös Katolta maan alle -erikoiskierroksina (Katolta maan alle -kierroksia järjestetään huhti-lokakuun välisenä aikana). Kierroksen hinta on 320€.

Tiedustelut ja varaukset: [email protected]

30 minuutin opastettu stadionkierros

Hintaan sisältyy opastetun kierroksen lisäksi myös vierailu stadionin tornissa. Vierailuun kannattaa kokonaisuudessaan varata aikaa yhteensä noin tunti.

30 min. kierroksen hinnoittelu:

  • Yhden tilausryhmän hinta on 250€+ ALV 0% (Stadion-säätiö ei ole arvonlisäverovelvollinen).
  • Ryhmän enimmäiskoko on 20 henkeä + matkanjohtaja/tilaaja.
  • Yksi matkanjohtaja/tilaaja per kierros pääsee kierrokselle maksutta.
  • Kun kyse on yli 21 hengen ryhmästä tai lasten ja nuorten ryhmästä, olethan yhteydessä: [email protected].

Seikkailu Olympiastadionilla, lasten opastettu kierros

Kierros tarjoaa lapsille mahdollisuuden sukeltaa stadionin tarinoihin ja tiloihin. Seikkailuun ja hintaan sisältyy myös tornivierailu ja TAHDON (Urheilumuseo) näyttely.

Kierrosta suositellaan 5-12 -vuotiaille. Lapsella tulee olla aina aikuinen mukana, mutta sama aikuinen voi huolehtia 1-3 lapsesta. Reittiä ei voi kulkea vaunujen/rattaiden kanssa.

Kierroksen kesto on noin 45 min, jonka jälkeen voi jäädä tutustumaan omatoimisesti museon näyttelyyn ja vierailla tornissa (sisältyy hintaan).

  • 20,50€/lapsi, yksi aikuinen lapsen kanssa maksutta.
  • 20,50€/lisähenkilö

Seikkailu Olympiastadionilla on mahdollista varata myös tilauskierroksena. Olethan yhteydessä vähintään 14 päivää ennen suunniteltua kierrosta: [email protected]  

Lisätietoa

Tilauskierrokset varataan varauskalenterin kautta vähintään 14 vuorokautta etukäteen. Kierroksia toteutetaan siten, että lähtöajat ovat ma, ti ja pe klo 10-16.30, ke-to klo 10-17.30 ja la klo 10:30-15 välillä. Katolta maan alle - kierroksia toteutetaan arkisin klo 13-16 välisenä aikana.

Tilauskierros maksetaan ensisijaisesti varauksen yhteydessä. Laskutuksesta on sovittava erikseen etukäteen, olethan siitä yhteydessä: [email protected]. Opastettuun stadionkierrokseen ei ole mahdollista yhdistää museokorttia. Mikäli haluat muuttaa varausta tai varauksen tietoja, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse [email protected]Peruutusehdot: https://stadion.asio.fi/peruutusehdot/oly

Opastettu kierros sisältää portaita, mutta kierros on mahdollista toteuttaa myös esteettömänä (lukuu nottamatta Katolta maan alle -kierrosta). Kierros voidaan toteuttaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Voit varausta tehdessä tiedustella myös muita kielivaihtoehtoja.

Opastettu kierros alkaa Olympiastadionin vierailijakeskuksesta (tornin sisäänkäynti). Asiakkaita stadionilla palvelee myös Bistro Stadion, jonka aukioloajat ja lounaslistat löytyvät täältä. Muista tarjoiluista voi tiedustella osoitteesta: [email protected]

 

TILAUSKIERROKSET VARATTAVA 14 VUOROKAUTTA ETUKÄTEEN.

VARAA TILAUSKIERROS