VIERAILE OLYMPIASTADIONILLA

Bistro Stadion

 

Olympiastadionin kohtaamispaikkana toimii viihtyisä Bistro Stadion, jossa voit herkkujen  lisäksi nauttia uniikista funkkismiljööstä. 

 

Olympiastadionin makumaailman sydän on uusi Bistro Stadion, jossa voit herkullisten ruokien, juomien ja välipalojen lisäksi nauttia uniikista funkkismiljööstä.  

Bistro Stadion on viihtyisä kortteliravintola, jossa keittiömestari itse loihtii herkulliset kausimenut paikan päällä. Visiomme on olla ylpeästi yhtä Olympiastadionin historian kanssa ja kirjoittaa paikalle uutta tarinaa. Ruokalistallamme maistuvat suomalaiset, perinteiset maut sekä puhtaat raaka-aineet, joihin kansainväliset tuulet tuovat yllätyksellisyyttä. 

 

TARJONTA 

Bistron lounaslista vaihtuu päivittäin, ja sen á la carte -menu puolestaan sesongeittain. Monipuoliset välipalat tarjoavat energiaa ja potkua aktiivisille liikkujille. Päiväkahvit taas on kiva nauttia Bistron viihtyisissä ikkunapöydissä. Henkilökunta loihtii myös toiveiden mukaan upeita yksityistilaisuuksia ravintolassa. 

Bistro Stadionin keittiömestarin johdolla loihdimme myös herkullisen ja terveellisen kattauksen kokouksiin ja muihin stadionin tilaisuuksiin erityisruokavaliot huomioiden. Pirteä aamiainen käynnistää kokouspäivän. Huolella suunniteltu monipuolinen kokouslounas katkaisee sopivasti päivän ja iltapäivän kahvitori hurmaa niin suolaisen kuin makeankin ystävät.

YHTEYSTIEDOT 

Avaamme ovet elo-syyskuun vaihteessa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan tilaisuutesi yhdessä tai tee varaus ravintolaamme: [email protected] tai 010 7296710. Sisäänkäynti ravintolaan tapahtuu vierailijakeskuksesta, Stadionin tornin juurelta. 

 
Tervetuloa nauttimaan! 

 

 

 

 

Bistro Stadionin ruokafilosofia pohjautuu pohjoismaisiin makuihin täydennettynä ripauksella kansainvälistä keittiötä. Kaikki raaka-aineet ovat huolella valittuja. Jokainen tilaisuus on meille uniikki. Teemme kaikkemme, että tilaisuudestasi tulee onnistunut. 

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys. Työllistämme yli 13 000 henkilöä 1 700 eri kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Ruoka on intohimomme, ja räätälöimme ruokatarjontamme asiakkaidemme ja kuluttajien tarpeiden mukaan.

Compass Groupilla on kolme vastuullisuuspainopistettä: Health & Wellbeing, Environmental Game Changers ja Better for the World. Nämä kaikki ovat yhteydessä turvallisuuskulttuuriin. Olemme osa maailmanlaajuista organisaatiota, joka toimii 45 eri maassa.