Kokoustilat

Innosta tiimisi,asiakkaasi ja sidosryhmäsi ja varaa seminaari- tai kokoustila ainutlaatuisista puitteista - #fiiliksentakia.

Olympiastadionilta löydät tilat erikokoisille kohtaamisille. Kokous- ja monitoimitiloille on valittu nimet kansan ehdotusten pohjalta nimeämiskilpailussa vuonna 2019. Nimet liittyvät stadioniin niin historian, nykyisyyden kuin tulevaisuudenkin kautta. Onko sinun tilaisuutesi moniääninen Rock & Pop vai viimeistelty Nurmi? Tilojen sijainnit voit tarkistaa Olympiastadionin kerroskartoista.

Maukkaat tarjoilut kokouksiin toimittaa stadionin ravintolapalvelu: [email protected]. Aamiaiset, lounaat ja iltapäivän herkkupöytä hurmaa niin suolaisen kuin makeankin ystävät.

Olympiastadion tekee yhteistyötä kokous- ja kongressivieraiden majoituksessa Scandic Hotelsin kanssa. Kävelymatkan päässä stadionilta löydät seuraavat Scandicin hotellit: Scandic Park Helsinki, Crowne Plaza Helsinki-Hesperia ja Scandic Pasila. Viimeistele kokonaisvaltainen kokous- tai kongressikohtaaminen ja varaa majoitus.

 

Stadionin kokoustilojen varausmahdollisuus avautuu 12.6.2020. Tilaisuuksien järjestäminen stadionilla on mahdollista Avajaisviikkojen jälkeen 1.10.2020 alkaen. Tiedustelut: [email protected]