Olympiastadionin torni

NOUSE TORNIIN

Julkaistu 13.1.2022

Olympiastadionin torni on omaleimainen tunnus koko maailman stadioneiden joukossa ja yksi tunnetuimmista rakennelmista ja vierailukohteista Helsingissä ja Suomessa. Olympiastadionin tornin yli 80-vuotiseen historiaan liittyy monenlaisia tarinoita ja juhlahetkiä.

72 metriä korkea Olympiastadionin torni on yksi parhaista paikoista ihailla koko Helsingin kaupunkimaisemaa. Torni on avoinna arkisin iltaan asti ja myös viikonloppuisin. Mahdollisuus nähdä kaupunki myös iltavalaistuksessa on herättänyt kiinnostusta kaikki vuosikymmenet.

Tornilippuja voi ostaa stadionin Vierailijakeskuksesta tai ennakkoon osoitteessa www.lippu.fi.

Tornin huippu on ulkotilaa ja torniin noustaan hissillä. Hissiä käytetään vain oman seurueen kanssa eli hississä ei ole samaan aikaan eri seurueiden edustajia. 

Tarkista Olympiastadionin aukioloajat tästä.

 

Liput

Aikuiset 6,50€

Lapset ja nuoret 7-16 v. 4 € (alle 7-vuotiaat maksutta maksavan aikuisen kanssa)

Alennusryhmät 4 € (opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, siviilipalvelushenkilöt, työttömät)

Yhteislippu stadionin torni ja Urheilumuseo 18 €, alennusryhmät 12,50 €

Veikkauksen Etuasiakkaat voivat ostaa maanantaisin Stadionin torniin kaksi lippua yhden hinnalla. Etu on voimassa maanantaisin tapahtuvilla käynneillä Stadionin tornin aukioloaikana. Lippujen osto tapahtuu stadionin Vierailijakeskuksesta ja etu tulee käyttää lipun oston yhteydessä. Saat edun Stadionin vierailijakeskuksesta näyttämällä Veikkaus-korttiasi tai Veikkauksen sovelluksesta löytyvää mobiilikorttia.

 

TÄRKEÄÄ TIETOA VIERAILIJOILLE

  • Tornivierailuissa edellytetään koronapassia ja kasvomaskin käyttöä, mikäli maskin käyttämiseen ei ole terveydellistä estettä.
  • Käytäthän tornihissiä vain oman seurueen kanssa. Hissiä voi käyttää myös vain yksi henkilö kerrallaan.
  • Tornin huippu on ulkotilaa. Ylätasanteen rajoitetun koon ja voimassa olevien koronarajoitusten johdosta kerralla vierailevien asiakkaiden määrä on rajoitettu.
  • Sisäänpääsyä Olympiastadionille voidaan tilapäisesti joutua rajoittamaan, mikäli terveysturvalliseksi katsottu asiakasmäärä on ylittymässä. Toivomme asiakkailta malttia ja jokaista vierailijaa huomioimaan poikkeustilanteesta aiheutuvat erityisjärjestelyt, voimassa olevat suositukset sekä mahdollisessa jonotuksessa turvaetäisyydet. 
  • Tornivierailun sisäänkäynti tapahtuu Olympiastadionin Vierailijakeskuksesta (tornin sisäänkäynti). Katso saapumisohje. 
  • Tornivierailu ei ole esteetön. Torniin noustaan hissillä mutta reitti ylätasanteella sisältää portaita. Lisätietoa esteettömyydestä Olympiastadionilla.