stadion ilma

SAIJA SUOMINEN NIMITETTY PALVELUASIANTUNTIJAKSI

Julkaistu 19.1.2022

Olympiastadionin palveluasiantuntijaksi on nimitetty 24.1.2022 alkaen kokenut liikunta- ja tapahtuma-alan osaaja Saija Suominen. 

Saija Suominen vastaa Stadion-säätiössä liikuntapalveluiden kokonaisuudesta ja erikseen nimettävistä tapahtumiin liittyvistä projekteista. Suominen on työskennellyt aiemmin muun muassa tapahtuma- ja aikuisliikunnan suunnittelijana Suomen Ladussa sekä projektipäällikkönä Gymnaestrada 2015 suurtapahtumassa.

”Hienoa päästä osaksi Suomen suurimman tapahtuma- ja monitoimiareenan henkilöstöä. Stadionilla minua kiehtoo erityisesti tulevan työnkuvan monimuotoisuus, jossa pääsen toteuttamaan sekä arjen liikuntatoimintoja että muita projektiluontoisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Mukanani tuon omaa projektiosaamistani ja kokemusta monipuolisista liikunta-alan tehtävistä", toteaa Suominen.

Stadion-säätiö haluaa kiittää palveluasiantuntijana aiemmin työskennellyttä Laura Jugaa erinomaisesta ja pitkäaikaisesta työstä Olympiastadionilla ja toivottaa menestystä tulevaan uuteen työhön.

Yhteystiedot:

Palveluasiantuntija Saija Suominen / saija.suominen(at)stadion.fi 

Stadion-säätiössä eri asiakasryhmiä ja tapahtumajärjestäjiä palvelee osaava henkilöstö alansa asiantuntijoina. Stadion-säätiön kaikki yhteystiedot tästä.