Kuva joulukuusesta stadionilla

JOULUN AIKA JA VUODENVAIHDE STADIONILLA

Julkaistu 8.12.2022

Olympiastadion Helsingin sydämessä on oiva vierailupaikka joulukuussa ja vuodenvaihteessa. Tutustu tarkemmin moniin vierailumahdollisuuksiin. 

Olympiastadionin torni

Olympiastadionin torni on omaleimainen tunnus koko maailman stadioneiden joukossa ja yksi tunnetuimmista rakennelmista ja vierailukohteista Helsingissä ja Suomessa. 72 metriä korkea stadionin torni on yksi parhaista paikoista ihailla koko Helsingin kaupunkimaisemaa. Torni on avoinna arkisin iltaan asti ja myös viikonloppuisin. Tornista on mahdollisuus nähdä kaupunki myös iltavalaistuksessa.

Tornin aukioloajat voit tarkistaa tästä

Olympiastadionin Vierailijakeskuksesta voit ostaa Tornielämyksen myös lahjaksi. Lahjalipulla voi vierailla tornissa lahjan saajalle sopivana päivänä tornin aukioloaikoina. Lahjalippu on voimassa 31.12.2023 asti. Tornilippuja voi ostaa stadionin Vierailijakeskuksesta tai Lippupisteestä.

Vierailijakeskuksessa on myynnissä myös paljon muita tuotteita, kuten Marimekkkoa ja stadioniin historiaan liittyviä ekologisia tuotteita. 

Liikuntaa stadionilla

Yksityishenkilöiden kertamaksulliset vuorot 400m sisäjuoksuradalle ja sulkapallokentille ovat varattavissa tammikuun loppuun asti sivuiltamme.

Senioreiden maksuton liikuntavuoro on stadionin 400 metrin sisäradalla Tunnelissa aina tiistaisin klo 8.30-9.30. Sisäänkäynti stadionin Vierailijakeskuksesta.

Lux Helsinki

Vuosi 2023 käynnistyy stadionilla valotaiteen merkeissä, kun sykähdyttävä Lux Helsinki valaisee myös Olympiastadionia  4.–8.1.2023. 

Olympiastadionin aukioloajat löydät täältä

PS. Suunnitteletko kokousta tai kohtaamista alkuvuoteen 2023? Tutustu Olympiastadionin kokoustiloihinkokouspaketteihin ja hyvinvointikohtaamisen mahdollisuuksiin.

 

Tervetuloa Olympiastadionille - fiiliksen takia!