Olympiastadion on fiilistä teksti

KAIKKIEN AIKOJEN STADIONKESÄ

Julkaistu 29.4.2024

 

Kevät on saapunut Helsinkiin ja Olympiastadionin vuoden 2024 suurtapahtumien pääsesonki käynnistyy tulevina viikkoina. Olympiastadion on mieleenpainuva vierailukohde, jonne kannattaa tulla jo fiiliksen takia. Tapahtumien ulkopuolella Olympiastadionilta löytyy monenlaista tekemistä ja sykähdyttäviä elämyksiä koko perheelle. 

Toukokuussa stadionilla toteutetaan joukko harrastetapahtumia, kun kenttäalueen ja katsomot valloittavat juoksijat ja koulujen viestikarnevaalien osallistujat. Kesäkuu käynnistää stadionkonserttien sarjan ja urheilutapahtumien osalta kausi jatkuu aina marraskuun loppupuolelle asti. Suurtapahtumien lisäksi stadion toimii päivittäin lukuisten pienempien tapahtumien näyttämönä.

Olympiastadion suurtapahtumat 2024

Pe 10.5. Minimarathon (osa Helsinki City Running Day -tapahtuma) 

La 11.5 Helsinki City Running Day 

Ke 15.5. Kouluviestikarnevaali

Pe 17.5. Stafettkarnevalen

 La 18.5. Stafettkarnevalen

Pe 7.6. Metallica

Su 9.6. Metallica

Pe 12.7. Bruce Springsteen and The E Street Band

La 27.7. Coldplay

Su 28.7. Coldplay

Ti 30.7. Coldplay

Ke 31.7. Coldplay

Pe 23.8. PMMP

La 24.8. PMMP

Pe 30.8. Yleisurheilun Ruotsi-ottelu

La 31.8. Yleisurheilun Ruotsi-ottelu

Ke 18.9. Metrosport

To 10.10. Suomi-Irlanti (Jalkapallon miesten A-maajoukkue, UEFA Nations League) 

Su 13.10. Suomi-Englanti (Jalkapallon miesten A-maajoukkue, UEFA Nations League) 

Su 17.11. Suomi-Kreikka (Jalkapallon miesten A-maajoukkue, UEFA Nations League) 

Stadionin tulevat tapahtumat, aikataulut ja muut tiedot löytyvät myös verkkosivuiltamme www.stadion.fi 

Yhteistyössä tapahtumajärjestäjien kanssa huolehdimme siitä, että tapahtumat toteutetaan sujuvasti ja turvallisesti. Kukin vastuullinen tapahtumajärjestäjä tiedottaa vielä tapahtumakohtaisesta stadionin lähialueen asukkaita viranomaismääräysten mukaisesti.

Stadion on tapahtumien ulkopuolella kohtaamis- ja vierailupaikka 

Stadionille kannattaa suunnata myös tapahtumien ulkopuolella. 72 metriä korkeasta stadionin tornista avautuu hulppeat näkymät Helsingin kesäiseen kaupunkimaisemaan ja ikoniseen Olympiastadioniin voi tutustua syvällisemmin opastetuilla stadionkierroksilla. Olympiastadion sijaitseva Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDOSSA on tekemistä ja toimintaa koko perheelle. Vierailijoita stadionilla palvelee myös upea Bistro Stadion. Bistron löydät torni juurelta Vierailijakeskuksemme yhteydestä.

Olympiastadionilla tarjoamme elämyksiä ympäristön ehdoilla, kun olemme Valitse vastuullisemmin tapahtuma- ja vierailupaikka ja stadionille on myönnetty myös vastuullisen matkailukohteen Sustainable Travel Finland -tunnus.

Toivotamme kaikki vierailijat tervetulleiksi Olympiastadionille ja tietysti fiiliksen takia!  

 

PS. Tilaa Stadionuutiset-uutiskirje ja saat suoraan sähköpostiisi uutisia ja etuja stadionilta. Uutiskirjeen lähetämme neljä kertaa vuodessa ja Stadionuutiset voit tilata www-sivuiltamme.