VIERAILE OLYMPIASTADIONILLA

Stadionkierros

Opastettu Stadionkierros

Olympiastadion on kokenut merkittävän muodonmuutoksen.

Opastetulla Stadionkierroksella olet mukana stadionin tarinassa aina 1930-luvulta uuteen aikaan. Stadionkierroksella pääset vierailemaan stadionin uudessa maanalaisessa maailmassa.

Opastettu kierros alkaa vierailijakeskuksesta. Kierroksen lopuksi on mahdollisuus vierailla myös Urheilumuseossa ja Olympiastadionin tornissa. Museo- ja tornivierailu sisältyvät opastetun kierroksen hintaan.

 

Tervetuloa katsomaan mitä on uutta ja miten ainutlaatuinen stadionin arkkitehtuuri on herätetty uuteen loistoon. 

AVOIMET YLEISÖKIERROKSET

Opastettu stadionkierros pitää sisällään 60 minuutin opastuksen Olympiastadionin ja Urheilumuseon tiloissa, Urheilumuseon pääsymaksun ja tornivierailun pääsymaksu kierroksen jälkeen. Vierailuun kannattaa varata aikaa yhteensä noin 1,5 tuntia.Hinnat: 
Aikuiset 19,50 €, lapset ja nuoret 7-16 v. 10,00 € (alle 7-vuotiaat maksutta).

Opastetulle stadionkierrokselle osallistuminen on mahdollista vain ennakkoon ostetuilla lipuilla.

 

LASTEN OPASTETTU KIERROS

Seikkailu Olympiastadionilla, lasten opastettu kierros tarjoaa lapsille mahdollisuuden sukeltaa stadionin tarinoihin ja tiloihin. 

Tutustu lisää tästä.

 

TILAUSKIERROKSET

Haluatko varata stadionkierroksen omalle ryhmällesi?

Tutustu tilauskierroksiin tästä.

 

TÄRKEÄÄ TIETOA KIERROKSILLE OSALLISTUVILLE

  • Olympiastadionilla ja kierroksen aikana edellytetään kasvomaskin käyttöä kaikilta yli 12-vuotiailta, mikäli sen käyttämiseen ei ole terveydellistä estettä.
  • Pyydämme jokaista vierailijaa huomioimaan poikkeustilanteesta aiheutuvat erityisjärjestelyt, voimassa olevat suositukset sekä turvaetäisyydet. 
  • Käytäthän tornihissiä vain oman seurueen kanssa. Hissiä voi käyttää myös vain yksi henkilö kerrallaan. Tornin huippu on ulkotilaa. Ylätasanteen rajoitetun koon johdosta kerralla vierailevien asiakkaiden määrä on rajoitettu.

Olympiastadionin asiakas- ja yleisötiloissa noudatetaan tartuntatautilain mukaisia yleisiä hygieniavaatimuksia:

  • asiakkailla ja osallistujilla on mahdollisuus käsien puhdistamiseen
  • asiakkaille ja osallistujille annetaan riittävän etäisyyden ylläpitämistä, käsien puhdistamista ja muita vastaavia tartuntojen leviämistä estäviä käytäntöjä koskevat toimintaohjeet
  • tilojen ja pintojen puhdistamista on tehostettu
  • asiakkaiden ja osallistujien oleskelu järjestetään sillä tavoin väljästi kuin se toiminnan erityispiirteet huomioon ottaen on mahdollista.