Ulkojuoksuradan lähtönumerot vinoittain.

Liikunta-aktiviteetit Olympiastadionilla

Piristä tilaisuuttasi liikkeellä tai toteuta hyvinvointipäivä stadionilla

Hetki liikettä, hyvinvointia ja rentoa yhdessäoloa herättää tilaisuuden eloon. Tai miltä kuulostaisi kokonaan hyvinvointiin keskittyvä oma tilaisuus tai päivä Olympiastadionilla?

Olympiastadionin upeissa puitteissa on ilo liikkua. Hyvinvointipalveluistamme löytyy kattava joukko erilaisia vaihtoehtoja; ohjattu taukoliikuntahetki kokouksen lomassa, kuntoa kohottava treeni tai harmoninen liikuntahetki. Palveluita voi myös räätälöidä tilaisuuteesi tarpeisiin. Tutustu tarkemmin palveluihin alla olevasta esitteestä. 

Yhteistyökumppanina liikunta- ja hyvinvointipalveluissa GS Health. Huomioithan, että ohjauksen lisäksi kokonaisuuteen varataan erikseen liikuntatila/t. Liikuntatilahinnaston löydät tästä

Liikunnallisia aktiviteettejä voi järjestää sekä stadionin sisä- että ulkotiloissa. Jos toiveena ei ole ohjattua liikuntahetkeä, on omatoimiseen liikunta-aktivititeettiin mahdollista varata liikuntatila. Stadionin liikuntatilat mahdollistavat jälkipelit sulkapallosta futsaliin ja lentopallosta salibandyyn. Myös opastetut stadionkierrokset ovat mukava tapa liikkua leppoisasti stadionilla.

Tutustu stadionin liikuntatiloihin tästä

Kysy lisää [email protected].

Työhyvinvointipalvelut kuvituskuva 1