Havainnekuva Olympiastadionista etelän suunnalta

Vieraile stadionilla

Minkälainen siitä sitten tuli? Tule katsomaan mitä on uutta ja miten ainutlaatuinen stadionin arkkitehtuuri on herätetty uuteen loistoon. Olympiastadionin vierailijakeskus on avoinna tornin juuressa. Avajaisviikolla elo- ja syyskuussa avointen ovien päivissä ja tornissa on mahdollisuus vierailla vain ennakkoon lunastetuilla lipuilla.

Olympiastadionin uutta aikakautta juhlistetaan Avajaisviikoilla elo- ja syyskuussa 2020. Avajaisviikkojen aikana järjestetään useita maksuttomia vierailijapäiviä viranomaisohjeistukset ja mahdolliset kokoontumisrajoitteet huomioiden. Maksuttomilla vierailijapäivillä voi koeistua stadionin uudet penkit ja aistia uuden aikakauden tunnelmaa. Stadionkeräyksen osallistujille järjestämme oman vierailijapäivän elokuussa. Syyskuussa viikolla 38 avaamme ovet myös kenttäalueelle ja kutsumme vierailijat liikkumaan. Viikolla 39 vietetään Helsinki Liikkuu -päiviä.

Lippujen lunastus maksuttomiin vierailijapäiviin, torniin ja opastetuille stadionkierroksille Lippupisteestä.

 

TERVETULOA OLYMPIASTADIONILLE!

Varaa tornivierailu tai stadionkierros itsellesi ja ystävillesi - #fiiliksentakia

Stadionin vierailijakeskus on avoinna päivittäin tornin juuressa. Vierailijakeskuksessa voit istahtaa vapaasti Isku Loungessa.

Ravintolamme - Bistro Stadion - on paikka, jonne voi tulla piipahtamaan tai viihtymään pidempään. Olympiastadionin uudessa ravintolassa voi nauttia rauhallisesta aamukahvista sekä työlounaasta.

 

HUOM! Vierailijakeskus ja Bistro Stadion on suljettu tapahtumien johdosta 10.-11.10. ja 13.-14.10.2020.

Stadionin aukioloajat voit tarkistaa tästä