Havainnekuva Olympiastadionista etelän suunnalta

Vieraile stadionilla

Minkälainen siitä sitten tuli? Tule katsomaan mitä on uutta ja miten ainutlaatuinen stadionin arkkitehtuuri on herätetty uuteen loistoon. Ovet avaamme elokuussa 2020.

Olympiastadionin uutta aikakautta juhlistetaan Avajaisviikoilla elo- ja syyskuussa 2020. Avajaisviikkojen aikana järjestetään useita maksuttomia vierailijapäiviä viranomaisohjeistukset ja mahdolliset kokoontumisrajoitteet huomioiden. Maksuttomilla vierailijapäivillä voi koeistua stadionin uudet penkit ja aistia uuden aikakauden tunnelmaa. Stadionkeräyksen osallistujille järjestämme oman vierailijapäivän elokuussa. Syyskuussa viikolla 38 avaamme ovet myös kenttäalueelle ja kutsumme vierailijat liikkumaan.

Lippujen lunastus maksuttomiin vierailijapäiviin ja varausmahdollisuudet stadionin eri toimintoihin avautuu porrastetusti kesän aikana. Tiedotamme sivustollamme ja sosiaalisen median kanavissamme tarkemmin aikatauluista.

Varaa tornivierailu tai stadionkierros itsellesi ja ystävillesi - #fiiliksentakia

Stadionin vierailijakeskus on avoinna päivittäin tornin juuressa. Vierailijakeskuksessa voit istahtaa vapaasti Isku Loungessa.

Ravintolamme - Bistro Stadion - on paikka, jonne voi tulla piipahtamaan tai viihtymään pidempään. Olympiastadionin uudessa ravintolassa voi nauttia harjoitusten jälkeisestä virkistyshetkestä, työlounaasta tai herkullisesta viikonloppubrunssista.