Ingman-jäätelöt Olympiastadionin yhteistyökumppaniksi

Uudistetun stadionin kumppaniverkosto

17.01.2020

Unilever ja Stadion-säätiö ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Olympiastadion liittyy osaksi Ingmanin jäätelömaailmaa. 

Ingman-jäätelöillä on pitkät perinteet jäätelönvalmistuksessa. Ingmanin toiminta keskittyy korkealuokkaisiin, herkullisiin ja turvallisiin jäätelöihin, jotka ovat tuoneet hymyjä suomalaisten huulille jo vuosien ajan. Vuodesta 2011 alkaen Ingman -jäätelöt ovat olleet osa Unileverin konsernia.

”Unileverin tavoitteena on tehdä kestävästä elämäntavasta arkipäivää. Olympiastadion on kokonaisuudessaan kestävän kehityksen kohde ja ainutlaatuinen tapahtumaympäristö. Haluamme osaltamme olla mahdollistamassa stadionin positiivista sosiaalista vaikutusta ja yhteisökulttuuria”, sanoo Unileverin toimitusjohtaja Jonas Idström.

Uudistunut Olympiastadion on ainutlaatuinen kohtaamispaikka. Stadion on ovien avautuessa monitoimiareena, joka on tapahtumien ohella avoinna päivittäin liikkujille, kokousasiakkaille, kaupunkilaisille ja vierailijoille. Stadionilla odotetaan vierailevan vuosittain yli miljoona kävijää.

”Ingmanin herkulliset ja vastuulliset jäätelöt sopivat erinomaisesti Olympiastadionin toiminnan kokonaisuuteen. Hienoa, että olemme saaneet uuden vahvan toimijan mukaan kumppaniverkostoomme”, toteaa Olympiastadionin markkinointi- ja viestintäjohtaja Marju Paju.  

Uudistettu Olympiastadion avautuu elokuussa 2020. Uutta aikaa juhlistetaan kokonaisuudessaan Avajaisviikoilla. Avajaisviikoilla käynnistyvät myös Olympiastadionin suurtapahtumat.