NIMEÄMISKILPAILU

Julkaistu 28.10.2019

Olympiastadion on koko kansan areena. Kutsummekin nyt suomalaiset mukaan nimeämään stadionin uusia tiloja. 

Nimettävänä on stadionin Visitor Centeristä eli vierailijakeskuksesta aukeavat tilat sekä Olympiastadionin uusi ravintola. Nimettävät tilat ovat monitoimitiloja, jotka toimivat päivittäisten vierailijoiden käytössä. 

Stadion-säätiö kokoaa ehdotetut nimet nimeämistyöryhmälle, joka koostuu Stadion-säätiön ja Fazer Food Servicen edustajista sekä neljästä Olympiastadionin sidosryhmän edustajasta ja asiantuntijasta. Nimeämistyöryhmän jäsenillä on oikeus ehdottaa nimiä. Työryhmä valitsee tiloille nimet suomalaisten ja työryhmän ehdottamista nimistä kilpailun sääntöjen mukaisesti. 

Palkitsemme nimeämiskilpailun kautta valituksi tulleet nimiehdotusten tekijät avec-vierailulla uudistetulla Olympiastadionilla. Vierailuun sisältyy StadioTour-kierros, tornivierailu, maittavat tarjoilut stadionin ravintolassa ja paketti Olympiastadion-tuotteita.

 

Osallistu nimeämiskilpailuun ja ehdota nimiä 6.11.2019 mennessä.

Nimeämiskilpailun voittajat julkistetaan tammikuussa 2020.

 

Nimeämiskilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä on Stadion-säätiö.

Ehdotetun nimen täytyy olla puheessa ja kirjoituksessa helposti käytettävä. Nimien on oltava asiallisia ja tarkoituksenmukaisia Olympiastadionin toiminnalle.

Nimeämistyöryhmän jäsenillä on oikeus ehdottaa nimiä. 

Kilpailun järjestäjällä on oikeus suunnitella ja päättää kohteiden lopulliset nimet hyödyntämällä ja muokkaamalla kilpailuun lähetettyjä nimiehdotuksia.   

Järjestäjä voi evätä henkilön osallistumisen kilpailuun epäsoveliaan käytöksen perusteella.

Järjestäjä kontaktoi voittajat osallistujan kilpailulomakkeessa pyydettyjen ja osallistujien täyttämien yhteystietojen kautta. Järjestäjä ei vastaa osallistujan virheellisesti täyttämistä yhteystiedoista.

Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä.

Palkinnon vastaanottaja vastaa voiton vastaanottamisesta aiheutuneista kuluista, kuten saapumisesta Olympiastadionlle.

Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittaneet nimiehdotukset internet-sivuillaan ja sosiaalisen median eri kanavissa.

Järjestäjä ei julkaise voittajien nimiä, ilman asianomaisen suostumusta.

Facebook tai muu sosiaalisen median kanava ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.

 

Nimeämistyöryhmässä asiantuntijoina toimivat Helsingin kaupungin nimistönsuunnittelija ja Kotimaisen kielten keskuksen (Kotus) edustaja.