Kokous Olympiastadionilla

INSPIROIVIA TILAISUUKSIA JA KOHTAAMISIA MONIPUOLISELLA OLYMPIASTADIONILLA

Julkaistu 11.10.2023

Olympiastadion tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kaikenkokoisiin elämyksiin. Stadionin tiloissa onnistuvat suurtapahtumien lisäksi myös erilaiset kokoukset, messu- ja työhyvinvointitapahtumat sekä juhlat ja illanistujaiset.

Olipa kyseessä sitten konsertti, konferenssi tai juhlailta, Helsingin Olympiastadion tarjoaa ainutlaatuisen ja ikimuistoisen ympäristön kaikille vierailijoille, yrityksille, yhdistyksille sekä tapahtumajärjestäjille. Stadionilla on koettu lukuisia historiallisia hetkiä, ja sen ainutlaatuinen arkkitehtuuri luo vaikuttavat puitteet mille tahansa tilaisuudelle. Stadionilla vieraileekin vuosittain kymmeniä tuhansia kokousasiakkaita.

”Missionamme on olla Euroopan monipuolisin ja monitoimisin tapahtuma-areena. Tätä kohti ollaan menossa kovaa vauhtia, ja meidän kaikkien yhteinen Olympiastadion taipuukin moneen”, syksyllä Olympiastadionin myyntipäällikkönä aloittanut Henna-Riikka Oksman iloitsee.

Oksman on vastuussa Olympiastadionia hallinnoivan Stadion-säätiön kokouspalveluiden ja tilaisuuksien B2B-myyntiin liittyvästä myynti- ja kehitystyöstä. Hänellä on vankka myynnillinen tausta sekä Pohjois-Karjalan Osuuskaupan myynti- ja ravintolapäällikkönä että Korisliigajoukkue Kataja Basketin myyntipäällikkönä.

Uudessa työympäristössään Oksman näkee loputtomasti mahdollisuuksia erilaisten kokouksien ja juhlien järjestämiseen.

”Olen aivan haltioissani siitä, millaisia tilaisuuksia pääsemme vielä suunnittelemaan yhdessä eri järjestäjien kanssa. Nautin niin paljon siitä, että tilaisuus jättää positiivisen muistijäljen niin puitteiden kuin tarjoilujen suhteen, ja missä muualla pääsee luomaan omia muistoja ja tarinoita paremmin kuin tuhansien tarinoiden Stadikalla!”


Tilaisuuksia jokaiseen lähtöön

Olympiastadionin tiloissa suomalaisen urheilun historia yhdistyy saumattomasti nykytekniikkaan. Yhteensä 13 erilaista modernia, valoisaa kokoustilaa tarjoavat loistavat puitteet kaikenkokoisille kohtaamisille.

Monikäyttöisten tilojen kalustuksessa korostuu kotimaisuus, ajattomuus sekä vastuullisuus. Nämä ovat yhteisiä arvoja sekä Olympiastadionille sekä tilat kalustaneelle yhteistyökumppanille Iskulle.

Varsinaisten kokoustilojen lisäksi tapahtumakäyttöön voidaan valjastaa myös Olympiastadionin muut tilat, ulkotilat mukaan lukien. Tämä antaa tapahtumein ja tilaisuuksien järjestäjälle mahdollisuuden toteuttaa unohtumaton kokonaisuus juuri omien tarpeiden mukaan.

”Olen päässyt jo näkemään JVG:n sekä Kaija Koon suurkonsertit, Huuhkajien matseja, pienempiä kokouspäiviä sekä isompia seminaareja ja gaalaillallisia. Päivittäin tulee wau-hetkiä ja hymy nousee kasvoille. Olen onnekas päästessäni tekemään juuri tätä työtä varaajien ja tapahtumajärjestäjien kanssa näin legendaarisessa ympäristössä”, Oksman kertoo.

Monipuolisuuden sekä huippuluokan palveluiden lisäksi Olympiastadionin valtteihin lukeutuu sen keskeinen sijainti. Stadion on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä, ja se sijaitsee lähellä hotelleja ja muita palveluita.

Elämykselliset yritystapahtumat

Olympiastadion toimii päivittäin monien pienempien tilaisuuksien ja kokousten kohtaamispaikkana ja lukuisten kävijöiden liikuttajana. Liikuntatiloja löytyy eri lajien ja harrastajien tarpeisiin.

Stadionin monipuoliset tilat mahdollistavat myös erilaisten aktiviteettien järjestämisen työhyvinvointitapahtumien ja kokousten yhteydessä. 

Oksman korostaa tilojen muuntautumiskyvyn tärkeyttä ja sitä, että tilat ja tarpeet voidaan suunnitella yhdessä niin, että kokonaisuus on huolellisesti harkittu ja toimiva kulloiseenkin tilaisuuteen. Myös elämyksellisyys on yhä keskeisemmässä asemassa yritystapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Stadionilta löytyy aktiviteetteja mistä valita: ”Yhteistyökumppanimme GS Health toteuttaa mielenkiintoisia kokonaisuuksia aina zumbasta, hyvinvointiluennoista, kuntonyrkkeilystä ja mindfulnessista kisailuihin olympiastadionin hengessä”, luettelee Oksman.

Aktiviteetteja voidaan järjestää sekä sisällä että ulkona, ja palveluita räätälöidään tilaisuuden tarpeiden mukaan. Monikäyttöiset tilat ja laaja lajivalikoima varmistavat sen, että jokaiselle löytyy jotain. Stadionin tiloihin mahtuu kerrallaan jopa satoja liikkujia, joten mahdollisuuksia riittää kaikenkokoisille yrityksille.

Toteuta unelmiesi tilaisuus Olympiastadionilla

Monipuolisia kohtaamisia Stadionilla on luvassa myös lähiaikoina. Loppuvuodesta 2023 tulee Oksmanin mukaan pikkujoulujen ja jouluruokailujen värittämä, sillä erilaiset joulujuhlat yksityistilaisuuksina ovat löytäneet tiensä Stadionille. 

”Myös kokoustilamme pukeutuvat jouluisiksi, joten tervetuloa viettämään jouluisempaa kokousta meille”, Oksman kannustaa.

Jo kiinnitettyjen kesän suurtapahtumien lisäksi vuonna 2024 on odotettavissa myös uutta ja mielenkiintoista yritystapahtumien rintamalla. Oksman paljastaa, että muun muassa joitakin uusia ja varmasti haluttuja kokoustiloja on tulossa varattaviksi ensi vuonna.

”Stay tuned! Meidän nettisivuja sekä somekanavia seuraamalla pysyt aina kartalla, mitä uutta meille Olympiastadionille kuuluu.”

Oksman kehottaa ottamaan rohkeasti yhteyttä ja kysymään erilaisista vaihtoehdoista oman kokouksen tai juhlan järjestämiseen sekä tulemaan paikan päälle kylään tutustumaan tiloihin.

”Olen niin innoissani kaikista huikeista mahdollisuuksista, joten tätä ilosanomaa haluan tuoda julki suureen ääneen. Ilo, elämykset, suuret unelmat, kohtaamiset, innostuneisuus, yhteisöllisyys sekä vastuullisuus kohtaavat meillä – sydänlämpöisesti tervetuloa kokemaan ja näkemään nämä livenä paikan päällä!”

Henna-Riikka Oksman

Ota yhteyttä:

Henna-Riikka Oksman 

p. 050-5590827

henna-riikka.oksman(at)stadion.fi tai tilat(at)stadion.fi

 

Kuvat: Sininen kuva