Stadion ilmakuva

TOTEUTA UNELMIESI TILAISUUS - OLYMPIASTADIONIN MONIPUOLISET KOKOUS- JA LIIKUNTATILAT TAKAAVAT AINUTLAATUISEN KOHTAAMISEN

Julkaistu 24.1.2024

Kokous, konferenssi, gaalaillallinen tai työhyvinvointipäivä – Olympiastadionilta löydät ikimuistoiset puitteet kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Miltä kuulostaisi kokouspäivä aitiossa, vierailu stadionin tornissa tai monipuolinen tyhy-päivä legendaarisella stadionilla?

Helsingin Olympiastadion tarjoaa monipuolisesti tiloja, jotka soveltuvat erinomaisesti niin yritysten, yhdistysten kuin tapahtumajärjestäjien tarpeisiin. Olympiastadionin 13 modernia ja valoisaa kokoustilaa mahdollistavat niin pienemmät kokoontumiset kuin suuremmat konferenssitkin.

”Meillä onnistuu järjestää niin etkot, juhlat ja jatkotkin”, Olympiastadionin myyntipäällikkö Henna-Riikka Oksman kertoo.

Olympiastadion kätkee sisäänsä legendaarisen ja ainutlaatuisen tapahtuma-areenan, missä sulautuvat saumattomasti yhteen urheilu, historia ja suurkonserttien ikimuistoinen tunnelma. Stadionin monipuoliset ja moneen taipuvat tilat, yhdistettynä huippuluokan palveluihin, avaavat loputtomasti mahdollisuuksia erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Tiloja stadionilta löytyy aina muutaman hengen kohtaamisista suurtapahtumiin.

”Kaikenlaiset ryhmät ovat lämpimästi tervetulleita Olympiastadionille, sillä Stadion tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin tilaisuuksiin ja työyhteisöjen hyvinvointiin”, toivottaa palveluasiantuntija Saija Suominen.

Historiallinen Stadion sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Helsingin Töölössä tarjoten loistavan ympäristön kokonaisvaltaisille kokous- tai kongressikohtaamisille. Olympiastadionin yhteistyökumppaneina toimivat useat lähialueen Scandic-hotellit, jonne voit varata kätevästi kokousmajoituksen kävelymatkan päässä stadionista.


Järjestä kokouspäivä aitiossa

Tarjolla on tänä vuonna entisestään laajempi valikoima kokoustiloja, sillä myös Stadionin aitio on nyt valjastettu kokouskäyttöön

”Kokousaitio soveltuu 2-14 henkilön kohtaamisiin, ja kokouspäivän lisäksi aitiossa on mahdollista järjestää vaikkapa uniikki afterwork-tilaisuus tarjoiluineen”, Oksman kertoo.

Aitiosta voi seurata arjen töitä kenttäalueella, ja stadionin funkkisarkkitehtuuria pääsee ihailemaan aivan uudesta näkökulmasta. Oksman paljastaa, että aitio lukeutuu hänen lempitiloihinsa stadionilla.

Vuonna 2024 uutuutena ovat myös eri teemojen ympärille rakennetut kokouspaketit, jotka sisältävät sekä kokoustilat että tarjoilut. Alkuvuonna valikoimasta löytyy raikas ja ravitseva kokouspaketti, joka keskittyy ruoan tuomaan hyvinvointiin ja hyvään fiilikseen. Ruokatuotteet on valittu niin, että ne edistävät vireyttä ja keskittymiskykyä. 

”Kokouspäivään kannattaa ehdottomasti valita valmis ja monipuolinen kokouspaketti, tai kokonaisuus voidaan totta kai yhdessä ravintolan kanssa myös räätälöidä juuri teille sopivaksi”, vinkkaa Oksman.

Ajankohtaisia kokouskuulumisia voi seurata nettisivujen lisäksi Stadionin sosiaalisesta mediasta.


Sukella stadionin historiaan opastetulla kierroksella

Kokouspäivän yhteyteen voi myös yhdistää opastetun stadionkierroksen. Valittavana on eripituisia opastettuja kierroksia, joissa kurkistetaan uudistetun Olympiastadionin stadionin seinien sisälle. Kierroksen lomassa tutustutaan historiaan ja eletään uusiksi stadionin ikimuistoisia hetkiä vuosikymmenten varrelta.

Helmikuusta 2024 eteenpäin opastettujen stadionkierrosten tarjonnassa on uusi ”Lottia ja Ilmatähystäjiä Tornissa – Stadion 1940-luvulla” -kierros.

”Kierroksella tutustutaan stadionin toimintaan ja tarinoihin 1940-luvulla ja vieraillaan Olympiastadionin tornin kahdeksannen kerroksen lottien ja ilmatähystäjien käyttämässä ’salahuoneessa’, jota ei ole aiemmin esitelty yleisölle”, paljastaa Oksman.

Kaikkiin opastettuihin kierroksiin sisältyy myös tornivierailu. Tornista avautuva upea näkymä Helsingin kattojen ylle jättää taatusti ikimuistoisen muistijäljen Olympiastadionin kokousvieraille.
 

Aktiivinen Stadion: liikuntatiloja jokaiselle liikkujalle

Monipuoliset liikuntatilat mahdollistavat erilaisten työhyvinvointipäivien toteuttamisen Olympiastadionilla, joko osana kokouspäivää tai aivan omana tapahtumanaan. Stadionilta löytyy runsaasti liikunta- ja harrastustiloja sekä erilaisille ryhmille että yksityishenkilöiden liikuntakäyttöön.

Viisi modernia ja keskenään hyvin erilaista liikuntatilaa soveltuvat erilaisiin aktiviteetteihin ja palvelevat eri lajien harrastajia. Stadionilla on neljä erikokoista sisäliikuntasalia sekä tunneli, jossa sijaitsee suosittu 400 metrin sisäjuoksurata.

Stadionilta löytyy myös laaja valikoima aktiviteetteja erilaisiin työhyvinvointipäiviin, olipa kyse sitten liikunnallisista aktiviteeteista tai aivojumppaa tarjoavista vaihtoehdoista. Saija Suominen vakuuttaa, että jokaiselle yritykselle löytyy juuri oikeanlainen kokonaisuus.

”Täällä voit toteuttaa esimerkiksi stadionin olympialaiset tai vaikka ikioman juoksutapahtuman.”

Suominen kertoo, että iltaisin ja viikonloppuisin Olympiastadionilla nähdään seuroja ja erilaisia liikunta-alan yrityksiä, jotka varaavat niin vakiovuoroja kuin yksittäisiä vuorojakin. Myös yksityishenkilöt voivat varata vuoron juoksuradalta tai sulkapallokentältä.

”Olympiastadionilla voit harjoitella erilaisia palloilupelejä, tanssilaleja tai vaikka perheliikuntaa. Tilat sopivat siis erittäin monenlaiseen käyttöön.”


Millainen on sinun unelmiesi kokouspäivä tai tilaisuus?

Suunnittelit sitten pienempää kokousta tai suurempaa kokonaisuutta, Olympiastadion tarjoaa täydelliset puitteet tilaisuutesi onnistumiseen.

Oksman rohkaisee ottamaan aktiivisesti yhteyttä ja tiedustelemaan erilaisista mahdollisuuksista oman tilaisuuden tai tapahtuman järjestämiseen. Hän kannustaa myös saapumaan paikan päälle tutustumaan tiloihin.

”Jos et ole tutustunut vielä Olympiastadionin tiloihin paikan päällä, tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme meidän ainutlaatuiset puitteet, toteavat Oksman ja Suominen yhteen ääneen.”