Torni

OLYMPIASTADION AVATAAN VAIHEITTAIN 1.6. ALKAEN

Julkaistu 28.5.2021

Olympiastadionin Vierailijakeskus ja torni avautuu 1. kesäkuuta. Stadionin ravintola Bistro Stadion palvelee 7. kesäkuuta alkaen.

Koronaepidemiatilanne ja voimassa olevat viranomaismääräykset mahdollistavat Olympiastadionin palveluiden hallitun ja vaiheittaisen avaamiseen kesäkuun alusta alkaen. Stadionin torni avautuu kesäkuun 1. päivä. Bistro Stadion ja ravintolan kesäterassi avaa ovet maanantaina 7. kesäkuuta.

Huuhkajien ottelun johdosta stadionin Vierailijakeskus ja torni on suljettu 3.-6.6.2021. Palloliitto tiedottaa ottelun mahdollisista yleisökäytännöistä erikseen.

Avoimet opastetut stadionkierrokset käynnistyvät heinäkuussa, jos koronatilanne on suotuisa.

Stadionilla noudatetaan vierailuissa voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia. Yhdessä sisätilassa voi olla enintään 10 henkilöä kerrallaan ja ulkotiloissa enintään 50 henkilöä. Ravintolassa noudatetaan toimialan viranomaisohjeita. Stadionilla valvotaan ja ohjeistetaan asiakkaita siten, että riittävä väljyys ja turvavälit tiloissa varmistetaan. Mahdollisessa jonotuksessa huolehditaan turvaetäisyyksistä. Sisäänpääsyä Olympiastadionille ja torniin voidaan joutua rajoittamaan, mikäli terveysturvalliseksi katsottu asiakasmäärä on ylittymässä. Toivomme asiakkailta malttia ja jokaista vierailijaa huomioimaan poikkeustilanteesta aiheutuvat erityisjärjestelyt sekä voimassa olevat suositukset.

 

TÄRKEÄÄ TIETOA VIERAILIJOILLE

  • Olympiastadionilla ja tornivierailun aikana edellytetään kasvomaskin käyttöä, mikäli sen käyttämiseen ei ole terveydellistä estettä.
  • Käytäthän tornihissiä vain oman seurueen kanssa. Hissiä voi käyttää myös vain yksi henkilö kerrallaan.
  • Tornin huippu on ulkotilaa. Ylätasanteen rajoitetun koon johdosta kerralla vierailevien asiakkaiden määrä on rajoitettu 10 henkilöön. 
  • Tornivierailun sisäänkäynti tapahtuu Olympiastadionin Vierailijakeskuksesta (tornin sisäänkäynti). Katso saapumisohje. 
  • Tornivierailu ei ole esteetön. Torniin noustaa hissillä mutta reitti ylätasanteella sisältää portaita. Lisätietoa esteettömyydestä Olympiastadionilla.

Katso Olympiastadionin ja tornin aukioloajat tästä