Olympiastadionin liikuntasali 1

SULKAPALLOVUOROJA VARATTAVISSA SYYSKUUSSA

Julkaistu 27.8.2021

Olympiastadionin uudet maanalaiset liikuntatilat tarjoavat upeat puitteet harjoitteluun ja harrastamiseen – ihan jokaiselle. Kesällä alkaneet kaikille avoimet sulkapallovuorot saavat syyskuussa jatkoa. Lauantaina 11.9. ja 18.9. on jälleen varattavissa kaikille avoimia sulkapallovuoroja Olympiastadionin liikuntasali 1:sessä.

Olympiastadionin sulkapallovuoroja voi varata ainoastaan verkossa la 11.9. ja la 18.9. klo 10.30-16.30 väliselle ajalle. Yhden sulkapallokentän vuokra on 20 €/tunti. Stadionilla on myös muutamia vuokramailoja ja -palloja, joita voi vuokrata varauksen yhteydessä.

Sulkapallovuorot toteutetaan terveysturvallisesti. Liikuntasali 1:sessä on kolme sulkapallokenttää, jotka on rajattu väliverhoilla. Jokaiselle kentälle on oma sisäänkäynti. Suosittelemme, että pukuhuonetiloja ei käytettäisi. Olympiastadionin tiloissa liikuttaessa tulee käyttää kasvomaskia ja tiloissa on tiloissa on runsaasti käsiendesinfiointimahdollisuuksia. Sulkapallon pelaamisen aikana maskin voi ottaa pois.

Sulkapallon jälkipelit hoituvat Olympiastadionin ravintolassa, Bistro Stadionissa.

Sisäänkäynti Olympiastadionille tapahtuu vierailijakeskuksen kautta, joka sijaitsee tornin juurella.

Lisätiedot, vuoron muutokset ja peruutukset: [email protected] tai puh. 050 3431619.